30 maj 2009

Lördag 30/5

vaknade tidigt fasten jag la mig sent, gillar inte det. Fastnade framför burken i går kväll, det var The Guardian från 06. Gillar den skarpt fast inte slutet, gillar inte när huvudpersonen dör. Smirre körde racet i morse med, väldigt irriterande. Kan ju hoppas att han växer ifrån det snart. Frukost och det var en ovanlig händelse för det var sonen som fixade den, han var uppe först. Händer ca i gång per år men man kan ju hoppas att det blir flera :)Tvättade och hängde ut i detta kanon väder, blåser i oförsig en del men det är blå himmel och sol = älskar. Blev att familjen tog en tur till El center, inte min affär igentligen men vi kollade in deras kök och har beställt en träff för att få en offert på vad de kan ha att erbjuda och priser mm.Sedan fortsatte vi in till Kalmar, konstigt jag är där fasten jag inte behöver. Skulle till IKEA och där var vi ju ensamma = not. hatar att man inte kan få hjälp när man behöver det, hatar att stå i kö i flera timmar för att få en som hjälper en. Vi gav upp vi ger El Center en chans och utgår därifrån. Det är en början i allafall och vi har sett kök därifrån och de är fina så .... vi är på väg :)
Blev lite att äta när vi ändå var där, hamnade på 4kök, blev pasta för sonen och mig och planka för maken och dottern. Hem, hamnade ute på altanen i bikini :D älskar bara det. Somnade nog för det märks att man är slut, vill ha sommarlov nu. Men det är bara nästa vecka med och på tisdag redovisar vi, börjar bli lite nervös faktiskt. jag ska sjunga sols :0 Menar jag kan inte sjunga men jag gör det man får väl bjuda på sig själv lite ibland. det värsta är att vi ska spela upp det för de andra grupperna sedan och det känns pest. Men är man snart 42 år får man väl bita i det sura äpplet och göra saker som man inte gillar.
Har precis sett avslutningen av Robinson, kan inte säga att rätt person vann, menar Jarmo är en mer värdig vinnare för han är en överlevare och det är väl det som tävlingen går ut på eller ???

I morgon då ja det är en jobbig dag, vill helst inte att den ska komma men den gör det i allafall. Så i morgon ska jag plantera nya blommor på mammas grav och även sätta dit mina liljekonvaljer. gör så varje år. ( Liljekonvaljerna menar jag )Önska att jag kunde ge henne dom i handen istället Är tio år i år sedan hon gick bort och de har gått så fort, minns det som i går varje minut av det dygnet kan jag precis vad som hände men inte veckan efter...är bara ett svart hål. Minns att jag höll mammas hand och pratade med henne, hon var bort redan då men hon var varm och det ryckte i henne. Det såg ut som om hon sov och det kan man kanske säga att hon gjorde, nä skit jobbigt är det..lämnar det ämnet.

Ska ha svär föräldrarna här på middag i morgon, vi ska nog grilla. men de vet det inte än för maken har glömt att bjuda dem...blir tokig är inte min mamma så det är väl upp till honom att bjuda in dem eller hur ja jag det löser sig nog det med, det brukar allt göra. I morgon ska jag hinna med en sväng till nabben med och hem till A, ska betala strumporna som dottern har beställt och beställa mig en fotlänk hon gör så fina smycken :)
Vad ska jag göra nu då ? Är uttråkad, kanske en promenad....

Inga kommentarer: