20 maj 2009

Varför krångalar allt för mig just idag då ?

Varför ska allt bråka med mig, blir så irriterad. Först blev det åska, massa extra jobb med sladdar och det haglade mängder när vi åkte in till kalmar, vid Rockneby låg det ca 1½ cm snö eller hagel på vägen najs med sommar däck. Konstigt men alla bilister sänkte hastigheten undrar varför ;)
Hamnade på MacDonalds, ej planerat men sonen blev stört hungrig precis där, ibland undrar man ifall de tror att man är dum i bollen, det hade han planerat bra för han var inte hungrig innan vi åkte. Vi han inte åka och kolla på kort brallor som jag tänkt för maken kom och sonen bytte bil, de ska på kurs i kväll, sonen ska börja övningsköra :) en klar då börjar den andre :) Tur att vi inte har fler ekonomin skulle bli katastrofal då. Eller den är redan :(
På vägen hem gick det väl bra, lugnt och fint bra musik på radion och så plötsligt börjar det blinka lampor på skärmen framför mig :0 Batteriet kom upp och bilen började prata tyska med mig, visst fattade nada, vem ringer man till ?? maken på kurs det fick bli P och han lugnade mig, sa att jag skulle köra hem och hålla koll på värmen så den inte steg, snacka om att köra på nålar hem, visste inte vad som skulle hända eller kunde hända. Väl hemma kom jag på att jag beställt en gyros tallrik på pizzerian och skulle lämna den hos S på Algots kvart i sex men hallå. Upp på cykeln trampa iväg, fixa maten bort till Algots och höll på att stupa. jag som hade bestämt att jag inte skulle stressa någonting idag stressade värre än jag brukar hmm, måste coola ner mig lite. Hann stanna till på netto innan jag sakta trampade hem, hade lovat att handla iste till Sonens lan senare i kväll, när jag sedan kom innanför dörren hamnade jag i soffan skit slut, nu ska jag inte lämna mitt hem förren vid tio då jag ska skjutsa tjejerna till någon studentfest sedan får de ta sig hem bäst de vill ( troligtvis med mig ) eller jag kanske kan muta maken att hämta dem. Trött är jag och nu sitter jag här efter en dusch till idag och mumsar choklad som jag absolut inte skulle göra förrän på lördag men ta mig tusan så är jag allt värd det. I morgon ska jag upp på köpingen och kolla in lite vad Blusen har att erbjuda, hoppas på sol men lutar mot regn troligtvis men det finns ju paraply :) Ha en trevlig onsdags kväll, det ska jag ha fram för tv, grey anatomy och innan det så är det extrem ( vet att det är jobbigt att se men husen blir fina) Kramizar :)

Inga kommentarer: