16 maj 2009

Lördag 16/5

Fick hem en ganska så go maken i natt och sedan vi två tiden blev jag väckt av en massa högljuda nyanser av snarkningar, hmm inte kul. Upp och fick näsblod, inte lite så där utan rena rama syndafloden, så irriterande. Var nog huvudvärken som jag hade i går som behövde komma ut. Satt på toa då i 10 min innan det slutade, staplade tillbaks till sängen trött och med blodbrist ;) Sov till 4.50 smirre gillade läget med en fluga inte jag slängde ut han, somnade om till 07.10 då gav jag upp det var inte meningen att jag skulle sova länge idag, inte. Men jag har hunnit mycket, har rensat alla mina land, är 5 st och de var en hel del att göra, hinner inte med sånt just nu. Blev fint i allafall :) Nu är klockan 11.54 och alla är vakna, sonen ska precis äta frukost jag funderar på lunch, ja vår familj är lite i olag med mat tiderna :)
Tvättar med en maskin hänger ute och en är snart på väg ut, skönt med sol och blåst för det torkar snabbt.
Idag har jag inte planerat så mycket det får bli vad jag känner för, ska dock klippa gräsmattan, måste för annars blir den för lång och tung att klippa, men jag drar mig lite...är ju jobbigt. Ska köpa godis med, har inte ätit det på länge, lösgodis alltså :D ska smaska till Melodifestivalen i kväll, fastän alla redan dömt ut Sveriges bidrag, skit samma man kan inte göra mer än sitt bästa och det tror jag att hon kommer att göra, jag håller dock på Island och Spanien, de är bäst i mina ögon iallafall.
Läste något roligt idag i Östran, konstigt men sant då :) Kommunen har inte råd med markiser till förskola, det är uppåt 30 grader. man kan ju undra hur det är på kommunhuset, de gånger jag varit där så har det inte varit 30 grader och solen som strålar in på de anställda där. men vad gör det om barnen har det varmt och skönt..grrr nu blir jag så där arg igen lämnar ämnet.
Mer då som var intressant att läsa idag Barometern. Här läste jag något verkligen intressant, även reaktionerna på detta ska man läsa, kul att se att det väcker reaktion. ta tag i dessa barn för ledningen vet mycket väl vilka de är ...arg igen, känsligt ämne. är lite för mitt i det för att orka kommentera det mera men är glad att det kommer upp till ytan, ledningen måste vakna och det fort för annars går det rakt åt helvete.
Hade en trevlig kväll hos H igår, även T och E var hemma och P kom efter ett tag, slappade bara och pratade över en kopp the, kollade på tv och halvsov i soffan, skönt att man kan göra det även borta. Ska och dra med dottern ut och gå en sväng tror jag vi behöver det båda två :) Ha en trevlig dag ....

Inga kommentarer: