22 maj 2009

Fredag :)

Har varit en rolig dag, gick upp på köpingen och lyssnade, det var mycket folk och mycket musik. tycker det är härligt med alla människor på köpingen, det är folk i alla dess former och alla verkar de samsas, kul :) Gick upp själv för dottern jobbade och ingen annan hade jag så jag cyklade upp själv, det går det med. Har fortfarande P kamera så jag fotade en del med, men det är i morgon som det roliga kommer. Hoppas på bra väder.
Åkte ner till farmor en sväng, både maken och sonen hängde på, men lilla farmor hon är så tunn nu och så blek, vet åt vilket håll det går men kul är det inte. Fick god smörgåstårta från rökeriet i nabben och den är så goood :D, U var där med och hade med sig en kanon god tårta, mums. Så nu är man då mätt och go så kommer sonen med en kexchoklad, jag kan då inte låta bli den hur jag en försöker.
Det är invasion av flickor i mitt hus ikväll :D hela dotterns klass är här och de ska grilla sedan blir det Hvita hästen för hela gänget, kul för S som verkligen behöver känna sig som en i gänget, synd bara att det är slut på skolan nu och då först kommer hon in i gänget, förhoppningsvis fortsätter de att vara kompisar efter skolan med :D
Just nu är det kaos i köket, alla ska ha sina grill produkter och alla frågar stackars S som vimsar runt och ska vara alla till lags, ganska kul att sitta och lyssna på dem, mycket snack (Fnissar lite smått ) och mycket skratt. Precis som det ska vara ;) Nu måste jag var mamma känner jag och styra upp flickornas hysteriska letande efter alla saker i mitt kök, Kul ;)

Inga kommentarer: