18 maj 2009

Kommentarsvar :)

Nettan
jag har försökt sova med proppar i örat men kunde inte, tyvärr. Försöker sova ändå och oftast går det :) Ibland är det tvärtom då är han så tyst så då vaknar jag för det. knasiga jag aldrig är man nöjd :D

Tiagirl
Jag vet att jag är stressad och mår skit just nu, tyvärr är det för mycket med sonen och det kommer när jag sover. Försöker stressa ner, promenerar och slappar mer än vanligt vid tv, men denna konstanta oron om det ska hända nåt eller inte gör mig totalt slut. om någon skulle träffa mig idag skulle de inte märka att jag mår skit för det syns ju inte på utsidan, men har värk i hela kroppen, näsblod om nätterna och ont i bröstet (ångest) längtar bara till skolan är slut så att jag till 100 procent kan bry mig om sonen och ingen skola för mig, men jag ska försöka stressa av mera :)

Caroline
Jag hoppas att det kommer gå bra för M när hon slipper så mycket krav, hon är duktig. Skönt med att hon får gå kvar i klassen där hon har sin trygghet och kompisar.Måste säga att jag gillar dina barn ( de jag haft) den lille känner jag ju inte mer än från bilder :)Det är ett gäng härliga ungar med skin på näsan och ett glatt humör. Jobbar din svåger som VVSare? han äe så osäker på vad han vill göra och jag förstår dem, man är inte så stor fastän man tror det när man är 16 år, dock håller jag med dig jobb lär han få för rörmokare behövs alltid.

Inga kommentarer: