28 maj 2009

Torsdag 28/5

Var tydligen behövligt att gråta ut i går kväll för i natt har jag sovit som en stock hela natten, underbart. Tråkigt väder dock tog bort lite av mitt humör men bara lite. Haft en bra dag i Kalmar ( kan förstå om ni är trötta på snacket om Kalmar och skolan men lugn snart slut för terminen )Tjejerna och jag har busat runt som vanligt och haft jättetrevliga pratstunder, ja vi har fixat med vår pjäs med, men mest pratat och ätit och fikat och ja alldeles för mycket gott har vi stoppat i oss. blir till att hård banta när skolan är slut vi gör inget annat än fikar ju ;)Hem och mötte ett inte så trevligt väder, regnet öste mer och det mullrade gott med, kom till och med lite hagel, underbart väder vi har. men det är lovat att det ska bli kanonväder till helgen och det hoppas jag verkligen, behöver ligga i bikinin och njuta av solens strålar på min bleka kropp.Är ledig i morgon och då ska jag städa och sanera, ser för djä... ut här hemma, fattar inte hur det kan bli så skitigt på så kort tid, städade ju förra fredagen och sedan har jag dammsugat en gång efter det ?? övergår mitt förstånd.
har fixat det sista med banken idag så nu är det bara att sätta igång, nytt kök ja ja ja vill så gärna ha det klart redan men är nöjd om vi börjar ;)Det är ett stort projekt och ibland känns det för stort men det kommer bli kanon fint, jag kan se det framför mig. kanske inte det kök som jag vill ha men ett nytt i allafall. Blir ett nytt vardagsrum och hall med eftersom vi river väggen, najs att planera in alla nya tapeter, möbler lister ja allt längtar så mycket. Ni kan ju påminna mig om denna glädje när jag gråter över att det aldrig blir färdigt och alla men och kan inte just nu styr vår tillvaro, vet att e kommer och ska försöka inte spy galla över allt och alla :)
Fick hem en dotter nu som jobbat ett par timmar på Algots, kul att hon kan hoppa in då och då, blir lite i kassan. hon har fått sommarjobb där i sommar och det känns med bra, pengar behövs det mycket av när man är ung märker jag. Sonen har tyvärr inte hittat nåt men han kan kanske hoppa in och klippa lite gräsmattor och så, kan bli en lite slant. Själv har jag inte heller hört så mycket om sommaren :( vet att jag har två veckor men skulle gärna se att det blev flera, känner att det kommer bli en fattig och tråkig sommar i år.

Nåt som jag har funderat över idag är följande. Om man är intresserad av att bli donator (alltså att man donerar sina organ efter man har dött)då måste man ju vilja det för sin egen skull eller hur? har läst om Daniel idag och lyssnat på radion om hans operation. (han har fått en ny njure av sin far)de sa på radion att antalet anmälningar har stigit med ett stort antal ny anmälningar om donationer, efter Daniels operation.... men hallå är det bara för att en känd blivande man ska gifta sig med vår kronprinsessa eller är det för att de vill donera? Blir allt lite irriterad på sånt.. ska slänga mig i soffan nu och inte göra något speciellt mer ikväll, fast det är bara skit på tv så jag vet inte var jag ska göra...gå en sväng maybe ...nä bay

Inga kommentarer: