1 maj 2009

1/5 Maj

Ja då har vi gått in i en sommar månad då.

Maj är årets femte månad i den gregorianska kalendern och har 31 dagar. Den innehåller årets 121:a till 151:a dag (122:a till 152:a vid skottår). Namnet kommer från lat. Maius och av att månaden ursprungligen var helgad åt den romerska guden Jupiter (Jupiter Maius).

Maj kallades förr i Sverige för blomstermånad i de södra delarna och lövmånad i de norra delarna.

Iadag vet jag av erfarenhet att många har ont i huvudet och undrar vad som hände i går :) det kan ni gott ha är man så dum så man super sig redlös så får man ta konsekvenserna, det tråkiga är att i dagens samhälle kliver man upp på poppis listan när man varit redlös mm. Konstigt sätt att göra sig poppis på i mina ögon. Tänkte på vad Efva skrev att hon sett alla fjortisar vingla omkring, kom de hem ordentligt? (Hon skrev på faccebook) var de ensamma? brydde sig någon om vart de försvann mm. Ja man kan bara hoppas att allt gick bra.
Idag tävlar mattias på Öland då, ska inte åka idag men tänkte åka över i morgon, blir tidigt för mig bara. Gillar inte att gå upp tidigt men ibland så måste man. Hoppas på fint foto väder, för Öland är så fint nu :) kan ju få med en och annan häst med ;)
Blir att plugga med S också, hon har en del knäppa frågor som vi ska hjälpas åt med, sedan kl 15.00 ska vi till Oskarshamn och hämta bal klänningen :) Ska bli så intressant att se den, får jag så lägger jag upp bilder på den här sen.
Måste hinna med en promenadis med, kanske den långa var väldigt länge sedan som vi gick den och solen skiner ju så why not ;)
nä måste tvätta av denna hemska mask jag har i ansiktet, är stel som en pinne. Men den som vill vara fin får lida pin.
Ikväll ska jag bjuda P och H på lasagne, hoppas den blir lika god som den brukar ;) Blir nog att sitta och prata och spela lite kort med, alltid kul i trevligt sällskap :)

Ha nu en trevlig dag. Kramizar på er alla....

Inga kommentarer: