21 januari 2009

Uppdatering...

Har varit iväg och inte hunnit skriva nåt så här kommer det lite uppdateringar.
Söndagen var en bra dag, vi hade kalas för P och han var så nöjd (fastän han inte fick något av oss) Det kom mera folk än vad han hade trott och det gjorde han så glad, han pratade om det sen när alla hade gått, hur kul det varit att sitta och snacka , spela pingis mm. Kändes skönt för en mammas öron att höra. Själv hade jag lite ångest för min övernattning, kändes som om jag packade för mycket, men man kan aldrig ha med sig för mycket, man vet ju inte hur vädret blir. Är glad att jag packade som jag gjorde för det var kallt och blött.
Dag 1
samling i skolan och vi fick info om kursen av Trulle, åkte buss till Kolboda. Delade in oss i grupper och jag hamnade i en bra, kände alla skönt. fick ett rum eller liten stuga var det, väldigt mysigt. Vi träffades och hade aktiviteter ute, frös dock ej var kläd för minus 25 grader kändes det som ;) Vi gick en av Kolbodas äventyrsbanor, gick kanon fint vi klarade av dem alla (uppgifterna alltså) Även spindel nätet, gillar inte att bli lyft. Lunchade kycklingsallad, måste säga då att jag har medvetet valt en bra kost dessa två dagar, sallad i alla dess former. Sedan träffades vi igen och fick en uppgift, vi skulle tillverka en familj och fantisera ihop en historia, delades på nytt in i nya grupper, har nu nästan umgåtts med varje person. det var roligt att sitta och skapa fantasin var det då inget fel på :) Sedan fick vi lära oss två danser, en från Rumänien och en från Moldavien, vad vi skrattade det var svårt att få fötterna att fungera med hjärnan, de ville åt två olika håll men det gick tillslut. Middag kan då säga att vi åt nästan hela tiden var hungrig jämnt kändes det som. Vid sex tiden redovisade vi våra familjer och sedan vid 20 tiden hade vi lite musik samling, det blev allsång och vi fick pröva på att spela en hel del instrument = kul. Var en musik tävling med och vilka vann tror ni :) självklart de äldsta i klassen. Sedan var det lägg dax men vi hamnade i soffan och satt och pratade en hel del ända till 23 då blev en av mina rums kompisar dålig och fick tyvärr åka hem, tråkigt. Vi stupade i säng och sov till 8 sov morgon ju :) Sängen som jag sov i har nog stått i denna stuga det senaste århundradet för den var som en hängmatta och varje gång jag vände mig om kände jag varenda fjäder och det lät så ja jag ska inte säga mer men jag sov så gott man nu kan sova i en sovsäck.
Dag 2
Frukost och lite packning, sedan träff med resten av gänget och en ny uppgift. Vi skulle hitta på en historia, sägner eller en myt om kolboda. Ja det var även gott om fantasi i denna nya grupp som jag hamnade i. Blev bra och även redovisningen gick bra. Vi städade och packade klart och blev hämtade kl 13.30. hemfärd mot Kalmar. Det har varit två roliga dagar och jag har träffat en hel del nya människor är alltid lika kul. Det är blandade åldrar och även killar med så det ska bli intressant att arbeta med dem. Svärisarna hämtade mig och eftersom det var svärmors 75 årsdag vill hon bjuda på fika, ja inte tackar man nej till fika :) Var hemma ca 15.30 och jag var trött ska ni veta, fixade lite hamburgare till oss och sedan hamnade jag i soffan, halv sovande tittade jag på Top Model sedan stupade jag i säng. Jo jag glömde fick redan på att matte tentan var körd precis som jag trodde så nu är det omtenta den 31/1. Hatar matematik.
Det är väl i stort sett vad som hänt sedan i måndags. :D

Inga kommentarer: