3 januari 2009

Snö och mer snö sedan komm det mera ...SNÖ


Vad det snöar, otroligt. Kunde det inte ha kommit dan före julafton istället? Men okej det duger nu med, är ganska mysigt om jag ska vara helt ärlig, maken är väldigt glad att han slipper köra snö och jag med, sover bättre när han är hemma.
I går åkte vi till Öland och hälsade på ett par kompisar som flyttat dit. Dom har renoverat ett hus från grunden och gjort det så fint, är helt impad. Vi har följt bygget med långa mellanrum och när vi kom dit i går och fick se resultatet av deras slit ja vad säger man skit snyggt. Vi prata och skrattade mycket och hade en kanon kväll, det lär inte bli det sista besöket detta år. När vi åkte dit i går var det kanon väder, solen sken och jag bara längtade till att vi skulle vara framme så jag kunde fota deras underbara natur vid huset, men nu bor de så långt upp så när vi kört förbi Borgholm började solen försvinna och när vi var framme var den väck :( blev lite små sur men det får jag ta blir flera gånger. Idag har jag mest stressat runt vet inte varför men det bara blev så, maken dammsög och jag har lagat mat, vi har haft gäster. Har lagat fläskfile med broccoli och en vitlöksås och potatis gratäng till det, var mums, men jag var duktig tog bara en lite portion fast jag hade lust att ta en stor till. Hoppas verkligen att Cambridge hjälper, att jag har gått ner lite så jag blir peppad att fortsätta ska bli spännande på onsdag att väga sig :)Ikväll har vi då ätit gott, skrattat massor, och spelat spel " med andra ord" det är roligt snacka om att man får hjärnsläpp. Sedan fikade vi med en liten kaka till sedan blev det lite oroligt för det kom så mycket snö och mycket riktigt vid halv elva tiden kom samtalet, dags för snö röj, gästerna for hem. Jag har röjt och fixat i ordning, startat disk maskinen och nu ska jag lägga mig bredvid min älskade make och sova gott. Har stor lust att ta ner pulkorna från vinden och gå bort till pulka backen bakom huset men då skäms nog ungarna ihjäl för mig ;) men det blir nog skumt i morgon med :)
Smirre gillade snön han har varit ute i flera omgångar idag och lekt, skit kul att kasta snöbollar till honom han jagar dem och hoppar ser skit kul ut, han skulle nog blivit en hund istället för katt :)

Inga kommentarer: