4 januari 2009



Kunde inte låta bli, vilket väder. Tog en lång promenad i kylan, (tror jag har förfryst min näsa)Solen strålade och jag såg framför mig alla vackra kort jag skulle få, på med alla kläder jag kunde hitta, är ca 6 minus ute...kallt. Men det var skönt men kallt om händerna så det blev inte så mycket kort, tummen la av. Mötte en idiot som var ute och sprang ???? bara glodde på honom måste vara totalt dum i huvudet. Han var alldeles röd med vita fläckar i hela facet ja jag säger då det.När jag gick där upptäckte jag då att solen den var väck men jag fotade ändå, jag kom nog inte ut så fort dom jag trodde jag gjorde.

I går kväll var maken så glad att han inte behövde köra snö, han har gjort det i så många år, han bara mös i sängen, men den lyckan var kortvarig (fniss) kl 00.10 ringer telefonen och det är en av gästerna som precis åkt ifrån oss, ja han undrar lite snällt om K har lust att köra lite snö? k skrattar och går upp, han är hemifrån på 10 minuter och sedan fick jag sova själv alltså ingen sömn alls då. Sedan kom det ett monster här kl 07.30 och fixade vår gata då var jag ju vaken sen men jag låg kvar och bara njöt i värmen av täcke och katt. K kom hem vid strax innan 9 och var skit slut 8 tim i en maskin och bara en massa snö kan knäcka vem som helst tror jag, nu sover han så gott så, tyvärr gör sonen det med tror jag ska hälla kalt vatten på honom men då blir han nog galen. S är så duktig så hon är på gymmet och sliter, ringde förut och ville ha skjuts hem men vill inte ta ut bilen, blir så blött i garaget.

tror att jag ska ta och kolla lite på mina skol uppgifter, vill bli av med det och gör jag en del idag och en del i morgon är jag nog mer eller mindre klar tror jag och det skulle vara så skönt, för det är ju inte de enda uppgifterna som vi har innan delkursen är slut. ut i snön nu....

Inga kommentarer: