22 januari 2009

Drama :)

Har haft en sådan sjukt rolig eftermiddag idag, vi har haft drama med Trulle och det var så kul. Vi gjorde en massa samarbetsövningar och sedan fick vi improvisera en liten pjäs av saker som några andra fixat i ordning, det blev mycket skratt kan jag säga. Just nu känns allt bara bra för vi har en massa roliga saker framför oss och det är inget vetenskapligt alls så vad kan gå fel?
Har hamnat i en grupp med mysiga människor i olika åldrar, alla bjuder enormt på sig själva och ingen hånar eller så känns bra. Efter skolan stor handlade jag på maxi, skönt att ha lite saker i kylskåpet igen, det ekar inte längre när man öppnar det.
Fick tag på en gammal kompis från Stockholm på faccebook idag, så himla roligt. har inte sett eller pratat med henne sedan 85-86. Det är kul när det poppar upp kompisar så, nu ska jag inte släppa iväg henne :) Faccebook är igentligen ett ganska bra ställe att få tag på kompisar långt borta som man inte längre har kontakt med, har missat de flesta från Stockholms tiden och det är tråkigt, därför blir jag nu så glad när jag börjar hitta dem igen :D
Nu är det dags att ta kväller... ny dag i morgon och jag är ledig :D

Inga kommentarer: