6 november 2008

Ute dag med lek :D

Idag har jag frusit haft ihjäl, vi har haft ute dag med mattematik och det var skit roligt. Vi var ute på stensö, där har jag aldrig varit och det var hel mysigt. Men det blåste små spik och även fast man hade kläder på sig så frös man efter ett tag. Men måste lovorda vår lärare Bosse han är suverän på att lära ut önskar att man hade honom i denna delkurs, tror faktiskt att jag skulle lära mig något då. :D
Hem och satte igång med att vrål plugga till tentan i morgon bitti, jag har suttit och skrivit allt i nästan ett helt kollegieblock, jag minns faktiskt en hel del märkte jag när jag väl satte igång men undrar om det håller i morgon. Hatar sals tentor, får rysningar bara vid tanken. Man sitter i en stor sal eller rum tillsammans med en massa andra människor som äter, snorrar, harklar sig, luktar svett, reser sig, ja de stör helt enkelt. Jag blir så lätt störd och jag har testat med öron proppar men det hörs ändå. Hatar det men det vore skönt med de extra 7.5 poängen och skulle jag nu konstigt nog klara den i morgon då har jag bara den vetenskapliga kvar och den ska jag försöka fixa över jul lovet. Tänk att inte ha något efter sig när man börjar den nya inriktningen i Januari, skulle sitta fint. Men med min tur så blir det nog tvärtom. Kollade igenom mina bloggar som vanligt och hittade ett test, alltid spännande, hon som gjort den var inte nöjd med sitt svar så jag var tvungen att testa och jag blev då väldigt förvånad över mitt resultat. Jag är en Engelsk Bulldog ???




Engelsk bulldog
Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.

Stämmer detta verkligen? ja vem vet jag kanske är det, hade hoppats på någon annan ras kan jag då säga.

I kväll är det andra delen på Medium, hoppas ni såg förra veckan för det är bra. Gillar henne eller hennes roll, hon är inte perfekt, inte trådsmal och är lika fattig som en annan. Vet dock inte om jag skulle vilja ha hennes gåva då, läskigt att se allt som hon ser. Om jag fick välja en gåva skulle jag ta fotografiskt minne, det tycker jag är häftigt, tänk att minnas allt som man har läst, otroligt. Skulle jag behöva ha nu, det skulle hjälpa en hel del ;) Nä får fortsätta min läsning, vill ni så håll gärna en tumme i morgon mellan 08.00 - 12.00 för då svettas jag i en otäck sal med massa konstiga människor. Måste även tacka för alla andra tummar som ni har hållit åt mig, en del har hjälpt mycket faktiskt. Tack för dem.
Må så gott nu alla :D

Inga kommentarer: