28 november 2008

Fredag och min älskling fyller år :D


Känner mig lite dum, vaknade inte idag när min älskling gick upp, det är hans födelsedag och jag hade åtminstone velat ge honom lite kramar och pussar innan han åkte. Men märkte inte att han gick upp ensingång, pinsamt värre, får ta igen det ikväll ;)Glömde även bort att det var öppet hus på mönsterås gymnasiet i går kväll, skulle gått dit med sonen och kollat lite men jaja det får väl gå ändå, lite vet jag hur det funkar. Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, riktigt stolt över mig själv. Städat huset noga, putsat fönster och bytt gardiner i tre rum, advent pyntat i alla fönster, just nu bakar jag socker kakor, sedan ska jag iväg och handla lite grejer tills ikväll. Det kanske kommer någon man vet aldrig. Vi har inte samma umgänges krets längre så nu vet man ju aldrig vem och hur många som kommer.
Mer dåligt samvete, har inte varit hos farmor än och jag vet att hon undrar men det är så mycket i skolan (dålig ursäkt jag vet) men jag ska åka ner en sväng i morgon innan vi åker till kalmar, ska ögon shoppa lite och sedan gå på jul mässan på slottet, ser jag fram emot. Det är jobbigt att hela tiden gå och ha dåligt samvete för att man inte hinner med det som man vill göra önskade ibland att det fanns flera timmar på dygnet än vad det gör. Kvällarna är heliga, orkar inte fara omkring då utan vill vara hemma men familjen, är man dum då? Jag tänker på henne hela tiden i allafall men det hjälper ju inte henne men det är nåt, jag ska åka dit det har jag bestämt nu.
Har bestämt att det blir ingen tårta i kväll, ingen vill ha ändå så varför baka då? Egentligen vill ingen ha bullar och kakor heller men det blir det och duger det inte får de vara utan, orkar inte ha något stå hej och det är inte jämnt heller så då kan det vara lite lugnare, tycker jag. Näpp nu ska socker kakorna ut och jag ska iväg och handla, tjingelingen :D

Inga kommentarer: