14 november 2008

Jag har blivit rånad ?


Jag blir tokig när man för en gångs skull gör något som man inte brukar så går det åt skogen. För tre månader sedan (i ett svagt ögonblick)betalade jag sonens Wow tid med mitt visa kort, mycket dumt gjort. Läste noga allt innan men missade konstigt nog den lilla texten där det stod att det var ett rullande abonnemang, alltså i dag drog de tre hundra kronor till för mig. Snacka om att bli pist, jag har skit dåligt med pengar och inte fasen vill jag betala något som jag inte kan njuta av själv. Är sur ska ni veta på det där jäv spelet :( Nu sitter P där nere och är heldeppig för han skulle fixa nåt och nu finns det pengar på fel ställe, nu måste han spela tre månader till där han är och inte där han tänkte vara, låter snurrigt jag vet men jag är snurrig just nu och sur och arg men mest på mig själv för att jag var så jäv... korkad som gick med på att betala med mitt kort.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag läste fel när jag skrev om det där med dataspelspelandet... Jag fattade det som att du hade tur ohc hade en son som INTE blev helt uppslukad!!!!

Nä, nu har jag fått i mig morgondosen kaffe och ska väl sätta lite fart(????)här... Fy fan va jag är seg så här när jag jobbat hela natten med dryga mönsteråsare. Vissa kvällar är det inte värt det för fem öre. :(