27 november 2008

Goda korgen :D



En ny morgon och jag kunde sovit ca 1 timme extra men nej då bara upp, ätit frukost idag med båda barnen, väldigt ovanligt. Skjutsade S till skolan med sina korgar. Skulle lagt ut dem igår men det gick inte, jag var nog för trött för att få det att funka. Men här kommer de alla tre :)



Stora korgen












Mellan korgen











Lilla korgen










Dessa korgar kan man köpa, med olika innehåll, frukt, godis el vad kunden önskar.

Visst är de fina, det är bra att få göra sådana här grejer i skolan och öva sig inför arbetslivet.
Nu åkte även sonen till skolan, de ska på framtidsmässa på gymnasiet idag och kolla in ev linjer som de är intresserade av. Trodde att vi vuxna skulle få gå med men det verkat inte så, konstigt????
Ska in en sväng till Kalmar idag och fixa ordning ett arbete men först ska jag ut till barnen i Mölstads skolan, är så himla kul, idag ska vi intervjua lärarna om matematik.
Konstigt, nu ringde de från vikarie anskaffningen igen och ville att jag skulle arbeta i skolan, men jag har ju bett att få tas bort därifrån eftersom jag ska byta inriktning, undrar vad det är de inte förstår? Jag tyckte att jag var klar med vad jag menade när jag sa till om det men tydligen inte.
Vi ska försöka arbeta lite med geo projektet med, men bara en stund för S i gruppen fyller år idag och då ska man inte sitta i skolan och arbeta mer än nödvändigt, Grattis på dig S. :)
Tjingelingen på er :D

Inga kommentarer: