5 november 2008

Många tankar just nu...

Kaos, det är det i mitt huvud. Trodde att allt skulle vara klart nu efter denna dagen men just nu känns allt värre än det gjorde i morse. Idag har vi haft vårt första möte med våra nya matte lärare, det var väldigt virrigt. Mycket info men inget stämde känns det som och det som skulle vara så lätt verkar ligga på nivån matte c känns det som. Vi fick göra en övning i våra grupper som gick ut på att tala om hur vi kände inför matematik, vilka erfarenheter vi har m.m. Det var ganska så få som tyckte matte var kul, kan jag då säga. mest var det Panik, smärta, oro, hemska lärare,svår och enformig litteratur. Ja så höll det på länge och det kändes skönt att veta att man inte var ensam om att känna precis så. Det har varit en lång dag och ändå känns det som inget har fastnat, har massor att läsa ikväll med för min omtenta är på fredag, men när huvudet är tomt (inget ovanligt i oförsig)då är det svårt att läsa men jag ska göra det ändå.
Idag har jag slagit rekord hem från kalmar, tog inte 20 minuter och det var tur att Polisen inte stod någonstans för då hade körkortet rykt.Slutade kl 15.00 och det skulle vara möte om farmor kl 15.00 så jag ville gärna vara med på det och det han jag precis. Blir en placering för henne men det var jobbigt för oss alla, menar tänk och ha byggt huset du bor i 1938 och ska nu flytta därifrån. Det är hemskt men vad gör man när det inte funkar längre, jag vet att det kommer bli jobbigt för henne men det blir bra bara hon kommer dit och upptäcker att det finns folk hos henne hela tiden, det är det som hon behöver.
Jag tänkte då yttra mig lite om det stora samtalsämnet just nu, USA har fått en ny president Barack Obama, lyssnade på hans tal förut och det låter bra. Hoppas bara ingen sätter en kul i honom för USA har ju en förmåga att göra sig av med folk lite hur som helst. Jag är då ingen expert men han verkar bra och jag gillar att han är svart, det är första gången i historien och jag hoppas inte det är den sista.

Må så gott :D

Inga kommentarer: