20 november 2008

Hjälp det brinner ???

Lagade lasagne häromdagen och det var ju inte bättre än att det rann över ut i ugnen och det visste jag men glömde självklart det lika snabbt. Idag när fisken skulle in i ugnen så bolmade det svart rök ur ugnen, hela köket blev svart av rök. Luktade apa kan jag säga men efter mycket gnäll och vädring gick det att äta men nu ska jag komma ihåg att rengöra ugnen, funderar på att spruta på det i natt och fixa det i morgon efm. Så får det bli. Eftermiddagen har flutit på bra, har läst en hel del i boken till duggan och har faktiskt hittat lite som jag sökte efter förut, känns bra. Just nu känns inte allt natt svart (gör det i morgon igen)Men i morgon har vi genomgång av geo projekt och jag har inte skrivit en rad känns för jäv... :( tur att det inte skulle vara klart i morgon.
Har varit ute och surfat runt på you tube, himla roligt ställe, man kan hitta både det ena och det andra. Älskar att söka på mina gamla godingar och blir lika förvånad varje gång jag hittar någon. Nu hittade jag då ingen 80 tals goding men en annan som jag får rysning av varje gång jag hör den, så mäktig dennas kvinnas röst är och när man sett och hört den live, ja det går inte att beskriva lyssna och njut :)
Kanske inte den bästa inspelningen för det är live men den är så bra ändå. Vad hittade jag mer då jo det bästa live band som jag någonsin har sett, detta band ger allt på scenen och det är en höjdare att både se och höra. :) Nu blev det lite krock i musik stilar men vad gör det jag är en allätare så varför inte slänga in en annan goding med när jag ändå håller på ;)

Det är tur att musik finns för det är ett stort glädje ämne i alla fall hos mig.
Har ni börjat få jul känning än? Åker man in till kalmar så är det juligt lite var stans nu och mer lär det bli, hörde att jul marknaden är i slutet av denna månad på kalmar slott och det kan jag rekommendera, var där förra året utan plånbok och det var inte så kul men ekonomiskt var det kanon. Nu ska jag vara bättre förbered eller åtminstone ha pengar med mig. Köpte dock en kanon god glögg där (lånade pengar av dottern)den var värd vartenda öre, den var inte så dyr. Åk dit vet jag du ångrar dig inte för man kom i lite stämning där i kylan på borg gården. Nä tjingelingen på er, ska prata lite med svärmor som kom nu :D

Inga kommentarer: