13 november 2008

Matematik är det nödvändigt eller????

Hur kan det vara så svårt att förstå matematik? Sitter på föreläsningar, lyssnar, tänker, försöker förstå vad personen pratar om. Men NADA jag fattar inte, hur tusan ska jag klara av en tentamen på detta ämne?? Blir nojjig. Jag har mått skit i flera dagar och har inte orkat skriva något, det har heller inte funnits något att skriva om. I dag lyckades jag faktiskt lägga till något på min blogg som syns, jag har ju försökt få in en räknare sedan jag började men det går inte, men nu fick jag in en som visar om det är någon som följer min blogg så kanske, kanske är det någon som läser den :)
I kväll har jag tagit ledigt från skolan och allt arbete, är ledig i morgon och då ska jag skriva och läsa en hel bok (SKIT TRÅKIGT)men det måste göras dock. Det som känns skönt är att alla tycker likadant, alla tycker att det är surt att de har tryckt ihop två delkurser med så mycket samtidigt, det blir nog ingen rolig utvärdering på denna kurs tror jag. (Eller det vet jag ;))

I dag kom det något i brev lådan som gjorde sonen väldigt glad, något som han har väntat länge på. Vet ej om jag är lika glad för det blir troligtvis mindre skolarbete gjort, men vad gör man???
Det jag inte förstår dock är hur spelet kan fängsla i en sådan grad att man glömmer bort att leva ( gäller inte sonen dock )har läst om fall där barn/vuxna isolerar sig totalt, äter knappt ja de lever enbart för detta spel. Jag har svårt att se hur man kan bli så beroende av något som inte är mänskligt eller går att äta.
På tal om att äta, har fått en ny last, Kex choklad. är ett par år sedan nu som hela familjen föråt sig på detta godis och har inte ätit det på länge men nu är jag fast igen, tyvärr får man väl säga. Men gott är det :D.
Ska gå ut på e.ons hemsida och kolla upp vår el förbrukning tänkte jag, det börjar bli höga räkningar. Man ska kunna kolla hur mycket ström som man gör av med, kan alltid vara intressant att veta, eller inte. Vet att det går åt en hel del med våra datorer men tror inte att de är de största bovarna, ja vi får se.
Det är ingen som vill ha 2 st guld fiskar?, den ena är hel knäpp och har bytt färg till vit från gul, den andra är gul och väldigt pigg, jag har i flera månader/år bett dem snällt att de gärna kan få somna in nu orkar inte ha akvariet längre, det är så mycket jobb och jag hinner inte med det. Dumt med att ha ett 110 liters med två fiskar i eller hur? Ja är det någon så får ni dem, bara hojta till :D Nä nu är det snart Medium och mys i soffan så må så gott :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Hm...vill du ha en kanin då? Vill inte byta!!! Akvarie är sååå tråkigt..fattar inte varför jag ändå skaffar mig det titt som tätt. Så lätt att bli inspirerad i djuraffärer och hos folk som är INTRESSERADE och så går man på deras "Åh, det är inte krävande, det går så fort att sköta" osv osv...
Men nu blir det ALDRGI mer fiskar.

Ang dataspel... Väldigt vanligt att adhd/aspergerspersoner eller andra npf:are lever sig in sådär... När det gäller sonen(med adhd)så gäller det att säga till INNAN man påbörjar maten, sen någon gång i början, sen när halva tiden gått och så får man ändå skit när maten är färdig...
Fast han är förberedd!!!!!

Datorer och tv-spel är npf:ares last tyvärr... :/

Hälsningar en gläfsande Golden! *asg*