12 februari 2009

Torsdagen den 12/2

Och så var det då vinter igen, ser med både nöje och avsmak på denna vita massa som kommer ner. Älskar snö det gör jag att göra snö lyktor rulla runt och bara ut och gå. Det blir även ljusare på morgonen och det gillar jag starkt + att alla barn förtjänar att få leka i snö :D Sedan det negativa då, kallt vet inte varför men det blir kallare på nåt vis när det kommer snö, det är blött också, tungt att skotta och bara till besvär. Nu har jag gnällt färdigt :D
I morgon är jag ledig från skolan inte igentligen vi ska läsa och göra arbeten men ska ta en ledig dag, får ta igen det i helgen istället. Ska besikta bilen med i oskarshamn, S är ledig med så hon ska med och vi ska göra stan osäker, låter väl kul :) Är dock inte så förtjust i att ligga och köra på dessa vägar moddigt och hemskt är det, man spänner sig och är supernervös för att hamna i diket, men det ska jag då inte göra för då blir det inte lätt.
Vad händer annars i helgen då? ja jag ska fixa middag och ha folk på lördagen, alltid lika kul. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på men det fixar sig, det är ett världsligt problem som Pippi sa.
Har suttit och lekt på Faccebook, har gjort en sida till min katt, super töntigt igentligen men ganska kul, får väl se om han får några vänner ( fniss) nä är helt slut skrattar åt mig själv, är inte bra kanske skulle ta och besöka sängen en sväng.

Inga kommentarer: