16 februari 2009

Måndag 16/2

Vaknade med en avslappnad känsla i morse, lite förvånad att jag var så pigg. Beror kanske på all frisk luft som jag fått denna helg. S var uppe lika tidigt som jag då hon skulle till körskolan, bara ett par gånger kvar nu, skulle vara så himla skönt om hon fick körkortet nu. In till kalmar och fixade bok seminariet kvickt, sedan satte vi oss på storken och gjorde bort oss lite, tror nästan att de ville slänga ut oss, vi lekte med rytmer och sjöng bockarna bruse högt och tydligt, vi hade skit kul och vad de andra hade det skiter jag i. varför ska man behaga alla andra jämnt för? Nä vi fikade med och jag syndade då med en smarrig kaka, skit gott. Var en sväng på Polishuset med eller utanför skjutsade dit E som skulle hämta sitt pass, hon har sån tur och ska åka till någon underbar söderhavs ö och bara njuta i 2 veckor, lite avvis kan jag säga då. Hem fixade och donade lite här hemma, P fixade i ordning efter sitt Lan och sedan åkte vi till Algots och pantade flaskor och sa hejsan till S som jobbar. Hem och fixade resterna från i helgen, man börjar bli smått bortskämd nu med fläskfile i tre dagar. Men gott var det allt. Sedan var det då kväll och jag ska vara duktig med att plugga, läsa och intressera mig för skolarbetet..tror ni på det? jag börjar läsa och ögonlocken sakta sänker sig, jag somnar. Spelar ingen roll om jag sitter obekvämt eller i soffan jag slumrar till, det är försent att plugga men när sjutton ska man hinna göra det då? Vi har ju inte precis många lediga studiedagar som man kan läsa på och nu börjar jag få ångest över tentan, men som M säger man får väl göra om den inget att tjafsa om. Det bästa med denna tenta är att man gör bara om det som man misslyckas med, alltså slipper man ha allt i huvudet om och om igen = SKÖNT så skulle det jämnt vara.
Satt och pratade lite idag hur man är som person, jag är då både social och osocial kom vi fram till. Låter snurrigt jag vet men jag är sådan. jag kan sitta tyst i flera timmar och även vara ensam m.m och njuta men samtidigt kan jag vara med stora mängder folk och njuta av det med. Som stenbock är man ju väldigt hemma kär och det är jag det stämmer ju, man är tillbaka dragen också. Hittade denna beskrivning av stenbocken.

Stenbocken (22:e december- 19:e januari)

stenbocken

"Lider du inte, vinner du inte" är stenbockens motto. Du är ambitiös och vill gärna jobba hårt för det som du verkligen vill ha. Men du är försiktig och uppmärksam. Du vet vad som verkligen är värd hela livet. Och du vet vad du har men inte vad du får.

Du är sparsam, men du kan även spendera väldigt mycket när du vill. Tryggheten är mycket viktig för dig, så att du planerar allt i god tid och du blir aldrig sen till några möten. Du vill gärna ha förutsägbara resultat.

Du är i stånd att, bättre än andra tecken, förstå hur systemet fungerar, varför stenbocken passar mycket bra som statsledare. För dig spelar det en stor roll angående vilka intryck som du skapar hos andra människor. Du vill ha respekt och du ser till att göra allt för att vinna andras respekt.

Statsledare vet jag då inte men mycket stämmer.
Man får sig en funderare?
Undrar hur folk ser mig igentligen?

Inga kommentarer: