8 februari 2009

Söndag

Sov till nio och sedan frukost med K de andra sov så sött så. Gårdagen var himla mysig, varmt och skönt, tror de hade eldat för hela kommunen när vi kom men det gjorde inget, jag stor trivdes. Älskar när det är varmt fryser jämnt så därför uppskattar man värmen när den dyker upp.Vi satt och tittade på ett amerikanskt program som handlar om att man ska sjunga texter och sedan vinner man pengar. Tjejen som tävlade var så säker eller kanske inte för hon chansade en hel del. Men varför inte man kommer dit med en tom plånbok och därför kan man ju satsa för allt man vinner är ju ett plus. Hon gick därifrån med 350 000 tusen dollar Gånger 7 ja det är inte lite pengar skulle sitta fint på banken. Sedan kom den då Melodifestivalen, jag har som sagt varit den största fan et på att se det men i år känns det inte så stort längre vet inte varför men nu satt jag där ändå, jag skulle ha lyssnat på min mag känsla och skitit i att se för det var då inget att hänga i julgranen. Blev faktiskt besviken. Alcazar och Emilia var helt okej men Caroline of Ugglas, hur skulle det se ut i Ryssland om vi skickade dit henne? Visst hon kanske skulle klara det galant vill inte döma ut henne men konceptet är inte schlager längre inte i mina ögon iallafall. Ska bli intressant att se de andra deltävlingarna för nu är jag då fast måste se hur det går. Personligen gillade jag första låten, det var lite ös i den och den var klart bättre än ugglas låt. Vi hann trycka i oss lita varma mackor med, smarrigt värre. En massa goja på och det blev en smak upplevelse som jag var väldigt nöjd med. Sedan lite kort då en kort lång och det gick väl så där, vann inte det gjorde min kära dotter men 10 poäng, vi andra låg över 100. P var också med men han låg mest och slappade i soffan. Vid 12 tiden kom T och J hem och vi följde med hem till J för att se de söta kattungarna, de var så söta och så små, kommer inte ihåg att smirre någonsin varit så liten, nu är han en köttbulle (knubbig). Det är så fint uppe hos J, han har fått ordning på det mesta nu och det är så fint. Det jobbet han har lagt ska han vara stolt över för det har gett ett kanon resultat. Sedan hem och sov.
Idag har allt gått i slow motion tycker jag. Jag har dock hunnit med att gå en sväng, fotade lite med för solen var framme, kändes lite som vår, fåglarna kvittrade och så där men sedan började det regna och känslan försvann, det gick snabbt. Har gjort lite wok och vi har ätit, disken är klar. Skulle försöka re ut vad vi behövde plugga till tentan men fattade inget får be om hjälp i morgon av M, hon har koll på det.
I fredags kollade jag på film, familjen tvingade mig. Var en med Vin Dizel Babylon A.D. snacka om dålig film tvingade mig för de andras skull men hallå, han brukar ju göra kanon bra filmer. Ja ja allt kan man inte gilla. Just nu sitter resten av familjen och ser på Transformer, jag springer lite emellan fattar inget men det låter bra. Får snart börja kolla igenom alla våra filmer för det verkar finnas en del bra. Själv har jag lust att gå på bio, önskar att det snart kommer nåt bra.
Nä nu är det dags... ha det så bra :D

Inga kommentarer: