7 februari 2009

Lördag

Sov till 09.30 så skönt, K gick upp mycket tidigare men smög så jag vaknade bara till snabbt och somnade om. Känner att jag behöver det, är ett ganska högt tempo i skolan just nu men det är roligt så man knäcks inte som de andra delkurserna.Hade bestämt mig för att inte plugga i helgen men det sprack, läste klart en bok och har läst nästan en hel till, men det känns bra så det får väl vara så. Vill vara förbered inför tentan v 9. Har hunnit med en hel del idag ändå förutom läsningen, tvättat tre maskiner den fjärde är i nu. Har damsugat och plockat undan med och nu ska jag snart fixa lite middag med, mat måste vi ju ha. Idag blir det Pannbiff med lök och potatis och sås, ja grönsaker med förstås :)Ska snart börja för K kommer snart hem och är säkert vrål hungrig, han åt så mycket tidigare än vi andra ju.
Ikväll ska vi till P och H och titta på melodifestivalen, har varit lite splittrad faktiskt för om jag skulle titta eller inte. Jag har alltid sett allt som rört melodifestivalen men nu känns det lite så där, är inte desamma längre som det var förr.Är ju inte schlager längre ju.Är någon kamp mellan de baltiska länderna och resten känns det som, och den ena låten är värre än den andre men men vi får se, ska bli kul att umgås lite i allafall :)
Syrrans son M tävlar denna helg på Udden, önskar att jag kunde vara där men känner att jag inte har tiden precis. men jag är med honom i tankarna och får info av syrran så jag hoppas det går bra, han är så himla duktig...STOLT.

1 kommentar:

Caroline sa...

roligt att du "tittar" in i klassen ibland. Visst har hon utvecklats, det har hänt så himla mycket bara de senaste veckorna.
Då gillar hon sitt rum, skönt och veta :)