2 februari 2009

Måndag med de vanliga krämporna....

Vaknade vid 04.10 och trodde jag försovit mig, läskigt. man blir alldeles svettig och hjärtat håller på att studsa ur kroppen men det var bara att lägga sig igen och slå igen de blå ett par timmar till. Tyvärr var det inte lika lätt att gå upp sen då, så trött, men upp kom jag och frukosten gick bra med. Till kalmar då, hade väckt sonen innan jag åkte men tänkte ändå slå en signal och kolla läget, skulle jag inte ha gjort. Jag fick göra en sjukanmälan i stället för han spydde,not najs at all. Redovisningen gick bra och jag var bara lite nervös men fick med allt som vi skulle och ja jag är nöjd. Efter en trevlig lunch med alla goa tjejer i klassen var det dags för lite bild då och vad vi målar, vi har skit skoj. Nästa gång ska jag ha med min kamera och fota lite så alla alster kommer komma upp här, om jag törs. Idag har vi målat med kladd kritor, ni vet man fyller ett helt papper med olika färger och sedan målar över med svart, sedan ristar man mönster, han även med att göra en våt i våt teckning med. man blöter ett papper under kranen (kändes verkligen konstigt)sedan använde man sig av mycket vatten och färg, blev läckert. Hem, var på nollan så jag tog det lugnt, vill inte köra av vägen precis. Måste dock ha nya däck innan den 13 februari då det är dags för besiktning. Hem middag, blev lite pyttipanna snabbt och enkelt, nu ska jag iväg och tömma plånboken på Algots och Netto, det är fruktansvärt dyrt att handla mat eller vad tycker ni?
På vägen hem satt jag och lyssnade på radion, det hade tydligen varit ett program i går, Kalla Fakta som tagit upp om hur fåglar blir plockade levande, fruktansvärt kan jag bara säga, vilket djurplågeri. Vi har inga dun produkter och jag är väldigt glad för det. Det är bra att sånt här kommer fram så att man kan ta tag i problemet. Fattar dock inte hur folk är funtade när de kan sätta sig och slita fjädrarna av en gås bara så där.....OFATTBART.
Måste bara säga vad ett par ord kan göra en glad, idag fick jag en komplimang och det får jag inte så värst ofta. Inte om mitt utseende eller så utan att "Du är en sådan otroligt härlig person" precis så sa hon och jag blev helt paff. Tjejen är urgullig det är de allihopa i vår goa grupp men orden värmde så, blev otroligt glad så TACK F för de orden de lever jag på länge. :D
Fått veta var jag ska göra min praktik med och det blir på ett kanon ställe så jag är nöjd. Det blir två härliga veckor nu till våren och åtta till hösten med de härliga barnen...längtar :)

Inga kommentarer: