5 februari 2009

Torsdag

Så var det näst sista dagen denna veckan, de bara springer iväg. Idag var älsklingen hemma när jag steg upp, ovanligt: Han är på nån kurs på Munken så han behövde inte stressa precis för att hinna. jag däremot hatar att börja kl 08.15 för det blir så fel i huvudet, 09.00 passar bättre. Men in till kalmar och vi skulle då ha vår första musik lektion men M och det gällde då Gitarr. Har aldrig spelat gitarr men tycker det ser mysigt ut när andra gör det. M var hel skön lärare, lite på sitt egna vis men väldigt lätt att förstå och det behöver ju jag så ingen klagan från mig. Vi fick börja med att stämma gitarrerna, ja det var inte så svårt med de instrumenten som fanns till hjälp. Sedan skulle vi då börja spela, tyckte nästan lite synd om honom för utav oss 12 st så var det 2 som hade spelat förut och vi andra var som frågetecken då. Men vid 11.30 så spelade vi två olika melodier, bara två olika komp men ändå. Stolt som en tupp e jag då, ska och låna en gitarr i kväll av B och sedan är det övning som gäller. Måste ju erkänna att det var betydligt roligare än jag trodde då, ska inte anstränga mig för mycket men jag ska klara det som vi ska och det kommer jag att göra :)
Idag kom det efterlängtade mailet då, jag har klarat den vetenskapliga tentan så nu är det fritt fram för mig att börja på AU 2 så jäv... skönt ni kan inte ana. Ett stort problem är borta från min horisont och förhoppningsvis klarar jag av de andra två med, håller tummen för mig själv.
Fick skjutsa S till skolan för det vräkte ner sedan hann jag bara hem då vill P ha skjuts till gymmet, plötsligt kände jag mig som en taxi. Men jag förstår dem samtidigt inget vidare att cykla i detta väder. Sedan blev det ju så att jag fick hämta dem med så min läs eftermiddag blev bil körning istället.Nu ska P duscha och fixa till sig för sedan ska vi in till O-hamn och besöka polis stationen, P blev vittne till en händelse i sommras och nu är det dags att berätta vad han såg mm.Sedan är det kväller och då MÅSTE jag läsa boken för annars hinner jag inte med min planering, helgen ska vara fri från skolarbete.

Inga kommentarer: