27 oktober 2008

Måndag 27/10 - 08


Måndag morgon, kolsvart ute och ingen större lust att åka in till Kalmar för 4 tim men det var bara att gå upp. Det är höstlov så P sov, S ska jobba igen 2 dagar som hon var sjuk på apu, men sedan är hon ledig med. Jag har då ett arbete som ska skrivas denna vecka och det känns väl så där, har ingen lust men så brukar det vara i slutet av en delkurs, man ska avsluta den ena och på börja den andra och då befinner man sig liksom mitt i mellan. Inget vidare precis. Stannade till en stund hos farmor på vägen hem, satt där i en timme ca, men hon är så vimsig och rädd. Känns skit att lämna henne men jag måste ju fixa mitt egna med. Förstår inte riktigt varför hon inte fick vara på ett hem dessa dagar menar hur ska en 96 - årig människa klara sig själv en hel natt? Vi får väl se hur det går annars får jag åka ner och sova där. Pratade med U nu i kväll och då minns inte farmor att jag varit där, utan att hon varit ensam hela dan och det stämmer ju inte för jag vet att flera varit där, ja det är inte lätt att bli gammal.
Fick tillbaka min hemtenta, det var lite kompletteringar men inte så mycket som jag trodde, skönt det. jag har redan gjort det mesta så ska bara lus läsa det innan jag skickar in den igen.Vill inte ha tillbaka den igen då.
I morgon ska jag ha en väl förtjänad sov morgon, det var länge sedan jag hade det. Fast jag vet att jag vaknar som vanligt ändå, vet ej varför men man är väl färdig sövd vid 7 tiden men bara tanken på att få ligga kvar är mysig. Ikväll blir det City akuten och mys vid tv, det är det bästa med hösten att kunna krypa ner i soffan med en stor filt och en kopp the och se på bra program eller en film. Då ska det blåsa och regna utanför, det är en mysig känsla. :) Må så gott :D

Inga kommentarer: