9 oktober 2008

Lite att tänka på ....

Nu är den iväg, skickade min tenta kl 20.00 i kväll och det känns bra. Har haft ont i magen så länge nu vill bara att det ska vara över och det är det nu då. Jag kan ju inte göra mer än så här och det värsta är att jag får komplettera och då gör jag det.
Idag har jag varit på sjukhuset och hälsat på min farmor, hon åkte in i tisdags för en infektion, men pigg det är hon inte. Jag satt och höll hennes hand hela tiden och hon kramade den hårt och var rädd att jag skulle gå min väg. Tänk att vara så rädd för att bli ensam, rädd för att ingen bryr sig längre. Min farmor är 96 år och jag vet att hon lever på lånad tid men jag både vill och inte vill längre. För hennes skull vore det bäst att hon fick somna in för hon har ingen kvar av de sina och hon är så trött men samtidigt vill jag ha henne kvar, det är jobbigt för henne iallafall och det vill jag inte att hon ska ha, hon är värd något bättre. Jag hoppas verkligen att hon kommer hem snart men just nu är jag tveksam.
S och jag har varit på spektakel i parkskolan ikväll, grannens flicka uppträde i en show som dom satt ihop i skolan på temaveckan. I have a dream heter den och det är med ABBAs låtar, det är härligt att se ungdomar bjuda på sig själva så inför alla andra. men det var väldigt bra. :D
I morgon är det en ny föreläsning sedan är det HELGGGGG så jäkla skönt, min älskling ska åka till Åland med sina arbetskamrater så jag får sova själv:( gillar inte det, men det får gå. Är bra att han kommer ut och gör lite roliga saker. Tjingelingen på er och sov så gott.

Inga kommentarer: