30 oktober 2008

Blandade känslor..

Just nu är mitt liv en enda stor cirkus, allt är upp och ner och ingenting fungerar. Jag har så mycket med skolan som jag inte hinner med, otroligt stress framkallande. Jag måste vara hos min farmor så mycket som jag kan men det är ändå för lite ( enligt henne)Jag har också insett att det är inte lätt att bli gammal. Jag sitter där nere timme efter timme och när jag har gått minns hon inte att jag varit där utan ringer och gråter och känner sig ensam, vad gör man? jag kan inte vara där hela dagarna och kvällarna. Jag blir snart tokig, tror jag. jag vill inget hellre än att vara hos henne men när allt annat blir lidande då är det jobbigt. Har suttit vid datorn hela förmiddagen och skrivit på mitt arbete men det känns som om jag har fastnat. Just nu känns allt skit. Att det ska vara så himla jobbigt att skriva ihop några ord och få med några teorier ( det är teorierna som är problemet)jag vet inne i huvudet hur jag vill ha det men ner på pappret vill det inte.
Nåt positivt då ja vi var hos tandläkaren idag med P och det var bara bra, allt flyttar sig som det ska och i dec får han antagligen ta ut en del av skrotet han har i munnen :D skönt för honom för det är en hel del just nu.
Vädret då ja det ska tydligen komma in ett stort snöoväder okej var då kan man undra vi har typ 6-7 grader varmt här i mönsterås och då kommer det då ingen snö det kan jag lova. Men det gör inget, snön kan komma en vecka innan jul, det är lagom. Nä nu ska jag iväg så Må så gott :D

Inga kommentarer: