24 september 2008

Övernaturlig eller ?

Ja veckorna går snabbt nu, man har så mycket att göra så man hinner inte med känns det som. Denna morgon var ovanlig för båda barnen gjorde mig sällskap till frukost, satt och småprata lite, Mysigt. Sen cyklade de iväg tillsammans och det är då inte ofta de gör det, får kolla dem ikväll så de inte är sjuka eller nåt. :D
Till Kalmar, fixade grupparbetet på 2 tim sen hem igen, ibland känns det väldigt onödigt att ligga och köra in till Kalmar för 2 tim, inte speciellt ekonomiskt kan jag säga då, men vad gör man.. På Pilatesn i går fick vi verkligen jobba, var skit slut och då gjorde jag ändå inte allt för min rygg protesterade lite, men mycket mage och lår, hjälp vad jobbigt det var, men det gör nytta och det är ju meningen men jag lider lite idag, men det tål jag allt.
Funderade lite när jag körde in till kalmar idag, tror ni på det övernaturliga?
Jag gör det för det har alltid hänt massa konstiga saker i min släkt, saker som ingen gjort några stora saker om utan det har bara funnits där. Ett ex är att när någon dör i vår släkt så ett par dagar innan eller precis när det sker kommer det en vit duva och flyger in i något av våra fönster, kan vara hemma eller i en bil. När min mamma åkte till Lindköping för att hälsa på min mormor så var de halvvägs när duvan kom och mamma tittade på kl och när de kom upp så hade mormor somnat in just då, det hände andra saker med när mormor hade dött,I köket hemma hos dem fanns det en gammal spis som hade en inbyggd klocka (en sån som man ställde in mat tider på m.m.)Den klockan togs bort 2-3 år innan hon dog, men natten efter ringde den och morfar slet nästan bort hela spisen för att få fram var det kom ifrån men jag tror att hon bara sa hej då till oss. Nu får ni tycka att jag är konstig men jag tror verkligen på detta. Min älskade mamma dog 1999 och sedan jag var liten eller sen 1979 när min mormor gick bort har hon alltid sagt att hon inte skulle bli äldre än 52 år, min mamma fyllde 52 i augusti och dog i december. Hon visste att hon inte skulle bli äldre än mormor, ganska läskigt eller hur. Jag hade en katt som fick avlivas 99, han är fortfarande här hos oss, kan höra honom och ibland känner jag hans närvaro, även smirre märker det för han morrar ibland när det inte är något där. Ja jag vet att det finns ni där ute som nu säger att det finns en förklaring till allt detta men jag har då inte hittat någon som kan förklara det för mig, jag går på min mag känsla och lever mitt liv därefter men viss ibland blir jag rädd när något sker och jag vet om det innan men sånt är mitt liv och jag har aldrig förstorat upp det eller nåt, jag är ingen spå kvinna och jag kan inte förutse några händelser. Vad tror ni? Kan detta vara sånt som händer när de döda tar kontakt med oss? Ja jag vet inte men så är jag och alla är vi olika som tur är ;) Skulle ni vilja att de döda tog kontakt eller inte? Många frågor nu då ni behöver inte svara det är bara mina tankar. Ha nu en bra dag i solen och gå ut och gå för snart kommer mörkret och vi vill gärna gå i ide, Dessa underbara soliga höstdagarna är underbara. Tjingelingen :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är lite läskigt det du skriver om men jag tror också att det finns "Spöken" som är hos oss.