12 september 2008

22.06

Det är sent och jag är skit slut, det har varit en jobbig dag med två föreläsningar, som var väldigt intressanta men ingen syre i lokalen gjorde att man höll på att somna. tråkigt när det är så. Hann till optikern med och fick en ögon koll då, fick veta att jag har ett dolt skelande? okej vad menas med det då? ja typ jag skelar fast det inte syns. Okej vet ej om jag blev klokare men skit samma det är nya glasögon på g och jag har valt bågar, gick på 5 min typ, det finns hur många som helst men när man är pank så krymper val möjligheten avsevärt kan jag lova, så nu går det på ca 2400 kr. Ska se vilken madrass man kan hitta dem i då. Fick mina pengar från Csn idag, jäkligt skönt kan jag säga, nu kan jag betala allt som jag ligger efter med, känns bra. så bio då var i kalmar och såg Wanted, den rekommenderar jag er att se, otroligt bra scener även fast de är omöjliga att göra så var det underhållning till 100 procent.Gillar Angelina Jolin, hon gör bra action.

P han försvan så fort vi kom hem och S gick och la sig K hamnade framför burken med en film The Love Guru, den ska vara rolig har jag hört.


Får visst hit två grabbar nu som ska lana, där rök den lugna natten då men bara P är glad så får vi väl stå ut.


I morgon ska jag börja läsa terminens jobbigaste bok (säger alla andra) tänkte om jag läser den två gånger så kanske jag fattar ;) Nä skojar bara så kul är inte litteraturen, tyvärr. nu blir det John blund så natti natti. :)

Inga kommentarer: