15 september 2008

måndag kl. 17.09

Är lite ledsen idag, jag har precis förstått att jag har förlorat en av mina bästa vänner. Vad jag vet har jag inte gjort något men vi har helt slutat umgås och hörs inte av alls längre, känns skit tråkigt. Undrar vad man har gjort för fel igentligen när det blir så här? menar kompisar växer inte på träd och man ska vara rädd om dem och det har jag varit, väldigt rädd om. men när de sedan väljer att umgås med andra vad kan jag då göra? Nä det är bara att släppa det och gå vidare men tråkigt det är det.
Jag har varit på en intressant föreläsning idag, handlade om barns läs och skriv inlärning, man lär sig nya saker varje dag. kan säga att alla föreläsningar är ju inte så intressanta och lärorika. Men idag har varit en bra dag, har hunnit läsa nästan hela boken som vi har till DUGGAN på fredag, men har mycket kvar innan jag klarar den.
Idag gjorde jag något som jag inte gjort på evigheter, jag bjöd min älskade make på lunch i Kalmar, vi gick och åt buffen på MING PALACE, det är så gott, men min mage uppskattar det inte kan jag då säga men det var mysigt iallafall. vi brukar inte göra sånt längre men det tycker jag är synd för man behöver lite tid för bådas skull. Nu har vi ju inte några små barn längre, man behöver inte ragga barnvakt m.m. så fort man ska ut men man har blivit bekväm det är skönt att sitta hemma vid tv och en brasa och bara slappa, eller man har kanske blivit gammal?. Har regnat och varit tråkigt hela dan och enligt prognosen ska det fortsätta hela veckan, pest. Allt går mycket lättare om det är lite sol och himlen är blå. Våra kompisar P och H med familj åkte till Grekland idag, lite avis är jag kan jag då meddela. Skulle vara kanon skönt att vara nere snart i värmen och bara njuta av sol, bad, god mat och inga måsten. men jag vet att skolan måste gå först nu men sen ni då ska jag åka och det ska vara något rejält för det har jag då förtjänat. kan tänka mig en tripp till USA (om jag har råd)Skulle vara ett intressant resemål, mycket att se och att göra.Men hittills är det mina drömmar och det kan då ingen ta ifrån mig :)K åkte precis iväg med svärfar, de skulle titta på en TV igen! Undrar om det blir någon idag? ja ja det blir nog bra i slut änden. Tjingeling på er :)

Inga kommentarer: