4 mars 2010

Torsdag den 4 Mars 2010

Solen skiner även idag och det gör mig pepp, pepp på att vara ute och röra på mig. Önskar att jag hade mera bröd att ge de stackars fåglarna, de svälter. Annars har morgonen varit lugn, fick sovmorgon. P har studiedag idag och är i Grönskåra och lanar med två av sina klasskompisar :) kul.Mindre kul för mig som ska hitta dit senare idag och hämta hem dem, jag är riktigt usel på att orientera mig men det finns ju telefon så grabbarna får lotsa mig rätt. Sitter här vid datorn och försöker förstå vad det är jag ska kunna till morgondagens uppgift, fattar faktiskt inte riktigt. Får googla ordet och se vad som kommer fram. Det blev jag då inte mycket klokare av inser jag :/ får åka in i morgon och se ut som jag förstår vartenda sak som vi pratar om och ordbajsa lite...det fixar jag troligtvis eller inte ;)Men orka bry sig är trött på skolan just nu och vill ha vår och vara ledig, ut i naturen och lukta in vårens alla dofter men som det ser ut just nu så är det ett tag tills jag kan göra det. Plugga är det som gäller och bara att gilla läget.
I helgen är det lite planerat, ska ev till P och spela kort och ha det kul ihop, gänget och vi. Alltid lika kul att träffas. Annars är det nog mest tid vid datorn som jag kommer tillbringa helgen. måste försöka få ihop ett manus till onsdag nästa vecka och det måste vara bra, det stör mig mest. Det går inte att bara skriva ihop något och hoppas på att ingen märker att man är ute och tok seglar. Betygsgrundande...gillar inte när det står så och jag undrar om någon fattar vad det är vi ska göra igentligen???Löser det sig inte får jag ringa M och be att hon förklarar. Eftersom solen skiner så måste det ju bli en promenad, S är hemma med så jag drar med henne också, får troligtvis lämna kameran hemma hon gillar inte alla stopp som blir ;) men jag älskar dem.
Nu blir det till att sätta fart så man kommer ut någon gång, allt det tråkiga ska bli klart först. Ha en bra dag i solen och sitt inte inne för guds skull utan ut med er. kramizar :)

Inga kommentarer: