14 mars 2010

Söndag den 14 mars 2010

Vilken tråkig dag detta har varit, skulle ha gått ut och gått för flera timmar sedan, nu är vädret inte lika kul som på förmiddagen. Gårdagen spenderade vi med svärrisar och gäster, lagom lugnt. Man ska då inte räkna ut den äldre generationen för de kan festa bra de med ;)Tyvärr hade jag en envis och hemsk huvudvärk redan när vi åkte dit och inte blev den bättre att volymen blev högre ju längre kvällen framskred. men det var god mat och många skratt fick jag för ibland tror jag inte dom är kloka ;) men en vis man sa en gång när spriten går in går vettet ut ;) måste bara hålla med. Ungarna lämnade skeppet så fort som de hade ätit och jag förstår dem. Vem vill igentligen tillbringa en lördagskväll med ett gäng gamlingar när man är 17 och 20 precis. Jag gav upp och gick ner och satte på tv lagom till att melodifestivalen skulle börja och jag hann höra Darins låt innan resten av gänget kom ner och gjorde mig sällskap. ja jag säger väl som vanligt.... vann rätt låt?
Ja varför inte. Den var inte sämst i allafall men hur den tas emot ute i Europa har jag ingen aning om. Gillade dock mellan akten när alla gamla schlager ess dök upp på scenen:) det var kul att se och man mindes. jag tycker faktiskt inte att melodifestivalen är som den var förr och det är kanske inte så konstigt eftersom jag har blivit äldre ( host host nu skrev jag fel igen)musiken är inte schlager längre och det är en massa deltävlingar som tar knäcken på en. men ändå sitter jag där och glor, man kan ju undra varför!!



B och J kom och tog en kopp kaffe med oss, satt och pratade trevligt :) När de sedan gått spelade vi andra Familje geni, Jag vann ;) alltså var det kul att spela
(fnissar lite). Resten av dagen har jag suttit här och hållit på med en komplettering på ett arbeta som jag gjorde i förra delkursen. Gillar inte att behöva göra det och det blir då inte bättre av att det är så konstigt skrivet att jag inte fattar vad det är som hon vill att jag ska skriva.Nu gör jag som jag tro och sedan får hon väl skicka tillbaks det om det inte duger :/ hatar att ha saker hängande efter mig. bättre att göra det snabbt och sedan lägga det bakom sig. I morgon börjar en ny delkurs. Den handlar om hur man ska arbeta och förstå de tvåspråkiga barnen mm. Ska bli intressant för idag finns det många tvåspråkiga barn på förskolorna och de behöver all hjälp om de kan få. Alltså är det bra med kunskaper om detta ämne.

Nu ska jag dock gå ut och gå för annars dör jag av tristess. Ha en trevlig söndagskväll Många kramizar :D

Inga kommentarer: