13 mars 2010

Lördag 13 mars 2010

Efter en sen kväll med underbara vänner var det skönt att sova lite längre idag, bara vetskapen om att man kan är helt kanon skön. men som vanligt kan inte maken ligga längre än till kl 07.00 ca. Urk säger jag bara men jag låg kvar och mös ända tills klockan var halv tio, varför gå upp när man inte behöver ;)
Fick tillbaks mitt arbete i går efter 4 veckors väntande och som vanligt blev det inte godkänt utan måste kompletteras, menar ena gången vill de ha det på ett sätt och man gör så då. Andra gången nej då är det första fel och man måste ändra, jag tycker att lärarna någon gång kunde bestämma sig för det skulle underlätta för oss studenter. Så idag blir det till att sitta med det arbetet och sedan läsa inför nästa delkurs som börjar på måndag. Ser jag fram emot.
Igår redovisade jag då, och ni vet att jag var sjukt nervös inför detta. Det gick så där lät som att jag hade gråten i halsen hela tiden, rösten skakade liksom. Men jag tog mig igenom det och han var positiv så jag håller tummen hårt och väntar in ett godkänt ( annars blir jag ledsen). Var en sväng inne på Clas Ohlson med och handlade batteri, brandvarnaren började pipa och det innebär nya batterier. Eftersom jag har en väldigt morgontrött make (i veckorna endast) så händer det titt som tätt att kaffebryggaren står och blir väldigt het och det osar bränt i hela huset. peppar peppar än har det inte hänt nåt ;)Men brandvarnaren är helig så nu är den uppe igen.
I kväll ska vi till svärisarna på födelsedags middag ( så där två månader efter typ)Blir god mat och sällskap av den äldre generationen ( typ gamla)Ungarna tar egen bil upp för de ska bara äta men det kan ju inte vi. Vi får allt stanna kvar och gilla läget. Mina planer vara annars att titta på Melodifestivalen, inte för att det bästa bidraget kommer att vinna utan just för att se vad de utländska juryn ska välja, är mycket skriverier om det just nu. Fel låt vinner alltid så igentligen behöver man inte bry sig. men jag läste på aftonbladet att Björn Gustavsson ska göra comeback i melodifestivals sammanhang och det kan bli kul ;) Även Norges bidrag Fairytail ska sjungas live av vinnaren, kan bli lite smått och gott att både lyssna och titta på ;)
Nej nu skiner solen ute så det får bli att klä på sig och ta en promenad, rensa huvudet lite för att sedan börja läsa tråkiga Pdf filer på datorn, kan ju inte skriva ut 280 sidor precis. Ha en bra lördag :)

Kramizar

Inga kommentarer: