8 mars 2010

Måndag den 8 Mars 2010

Jobbig natt i natt :( vaknat och snurrat sedan halv tre. Detta gör en ju inte speciellt pigg eller speciellt glad över att behöva åka in till Kalmar, när man bara vill vända sig om och sova igen. Men som sagt vara envis har jag alltid varit och den envisheten drar mig framåt i både snabb och sakta fart tills jag mår mina mål. men nu har farten stannat och jag står och stampar på samma ställe, är väldigt frustrerande. Håller på att bli galen på uppgiften till på fredag, den uppgiften som enligt en del hänger på vad vi får för betyg. Vill ha ett G så självklart vill jag skriva något bra men var tusan finns alla bra ord? och hur får man dem ur sig? Ikväll har jag insett mina begränsningar och lägger ner pluggandet för i kväll, orkar inte misslyckas hela tiden. Usch vad jag gnäller ber om ursäkt för det :)
Dagen har annars varit bra..varför ju solen skiner ju :) Blir så glad och då känns allt mycket bättre, förutom pluggandet då. kanske är därför det går så trögt vill hellre vara ute i solen och påta i trädgården. Nu ljög jag allt lite jag är ingen trädgårds människa, men jag vill gärna ha det fint och massor av blommor. Blommorna har däremot något konstigt agg mot mig för de bara dör ;) Både inne och ute, får helt enkelt inse mina begränsningar till ett par speciellt lättskötta för de överlever i allafall ;) Min i min fantasi då ni då blommar det utav tusan och jag har blommor i överflöd ;)
Har suttit och kollat runt på mina bloggar, är lite av dagens roliga timme ;) ( jag vet att jag är knäpp) men tänk er in i min situation jag sitter här och pluggar och sitter jag inte här så är jag i Kalmar och pluggar...vad är det för liv igentligen? Men jag har självt valt men gud så trött jag är på det nu. Vill bara ut och jobba, träffa barn och föräldrar, ha ett arbetslag runt omkring mig och få bli lite utmanad av de dagliga bestyren på en förskola. Sen är det ju inte helt fel att få en lön heller ;) Men min tid kommer ( hoppas jag) Framför mig nu har jag en ny utmaning, ska snart ut på Vfu igen och denna gång är det i en förskoleklass. Alltså 6 åringar hmm hur ska nu detta gå? de är ju lite äldre än dem som man lämnar ifrån sig från förskolan så där ett år ;) nä skojar ska nbli så himla kul att få komma ut och läraren som jag ska ha som handledare är en av de goaste personer som jag har mött inom skolvärlden så det kommer bli kul. ( hoppas jag i allafall). Nä om man skulle ta sin kvälls promenad nu..måste till Netto och handla lite kisse mat, smirre kan ju inte svälta ;)

Ha det så bra och var rädda om er..ni är speciella glöm inte det, kram :D

Inga kommentarer: