20 mars 2010

Lördag den 20 Mars 2010

Lördag det gillar jag :) Helst denna lördag.Idag har jag ganska så mycket att göra. Kl 10.15 fick jag få massage och det såg jag verkligen fram emot. Så nu sitter jag här och är lagom slö och mossig men det gör inget. har även satt en älgstek på puttring ska bli porter stek, kommer ett par goa vänner ikväll och det tänkte jag bjuda på :)Har suttit och kollat runt lite bland mina blogg vänner, alltid lika kul. Efva skriver om att det inte är status längre att ha så många vänner på facebook och det håller jag med om, det är nästan som om man tävlar om vem som har mest, löjligt. Jag har dom som jag känner och pratar med. Varför ska man annars ha dem där? menar känner man dom inte så varför lägga till dem? Sedan vårstädar hon på altan, det är ett riktigt vårtecken men här blir det ingen städning än på ett tag. För vartenda år som jag har städat tidigt blir det skit väder så i år tänker jag vänta in i det längsta, har fått nog av skit väder nu.
Linda visar sin nya fina tatuering och genast blir jag mer sugen på att göra mina bokstäver. Ungarna är dock inte lika glada i den iden :/ de tycker jag är för gammal för att ha dem på underarmen :( kanske jag är.... men det är ju jag som ska ha den de behöver ju inte titta eller hur ;) Funderar starkt på att göra den framöver måste bara kolla upp hur mycket det blir kvar efter alla räkningarna. Tycker det är skit att man ska få så många varje månad, de flesta är totalt onödiga i mina ögon i allafall.

Caroline visar upp hur fint de får det i sitt nya kök och jag tycker hon/de är så himla duktiga. Snart kommer det ju en liten bebbe dit med. Konstigt men jag är så knäpp när det gäller folk som ska ha barn, känns nästan som att det är jag som ska ha ;) Har även en annan go tjej Ida som ska ha barn nu i dagarna och hon går med mens värk, alla vi som vet och har fått barn vet ju vad det innebär...kan ju vara på G. Längtar också att få veta om det nya livet är på väg men idag vekar det vara lugnt. Kan bara säga att få hålla en liten bebbe är bland det bästa som finns, de luktar så gott, de tittar på en så förundrande ( kanske inte så konstigt igentligen ;).
Nähe nu måste jag sätta mig och läsa. Ganska så intressant bok om två språkiga barn och deras tillvaro i det svenska landet. Ha nu en bra lördag och njut av vårvädret :)

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Det är klart att du ska tatuera dig där! Det spelar ju ingen roll om man gör det när man är ung, man blir ju äldre hur eller hur. Sätt den där DU vill ha den. ;)