28 mars 2010

Söndag den 28 Mars 2010

Kan säga att jag är konstigt trött i kroppen idag, vet inte om det är en timmes förlorad sömn eller något annat otrevligt på G :/ Hoppas på det förta förstår.Gårdagen var rolig ( kvällen) Vi blev 8 personer och kan säga att varm smörgåstårta är perfekt att bjuda på. Allt går att förbereda och sedan 10-12 min i ugnen och man kan äta tillsammans med de andra, sånt gillar jag. att den sedan är så förbenat god gör inte saken värre precis ;) Blev nästan en halv över med så det ska vi luncha på idag + att sonen får med sig i matlådan i morgon, det uppskattades tydligen ;)Vi spelade kort och pratade och en massa skratt, gillar sådana här kvällar, det liknar det som vi hade förr och jag hoppas att det blir flera. Vid halv ett åkte jag upp till B-måla och lämnade av en. Väldigt mycket folk kan jag säga, mycket mysiga bilar och poliser och en bambulans ;) Förhoppningsvis var de där i förebyggande syfte och inget annat. Det såg lugnt ut när jag såg i allafall. Men sen blev det direkt hem, höll på somna sittande i bilen och det är väl inte så bra .Struntade faktiskt i att plocka undan, det brukar jag aldrig göra men orkade inte så det fick jag ta tag i dag istället men det gick snabbt. Har även hunnit med att bädda rent och tvätta två maskiner,läst ut min bok Flyktens barn, otrevlig bok. Man har en uppfattning oftast och när man läser denna bok får man genast en annan förståelse för visa beteenden som de två språkiga har och jag förstår dem också och jag tycker mera nu att alla barn ska ha samma rättigheter och samma villkor och det kommer jag alltid göra. Nu ska jag dock skriva en läslogg :( urtråkigt och genast kom jag av mig...måste dock skärpa mig och få det gjort. Ska om det går försöka ta en dag i min förskoleklass på tisdag om det går bra med läraren, ska ju ta igen två dagar och det vore skönt att få dem klara innan.

Min promenad kom av sig för att det började att regna :0, märkte ni det i går kväll? det bara öste ner rena syndafloden ute på gatan, men det gör inget :) då försvinner ju snön. Såg att det kommit upp en massa blad i mitt land som SKA vara tomt på vårlökar? men det kommer varje år i allfall. Kanske spökar i mina land ;)Men det gör inget, gillar ju blommor även fast de inte gillar mig ;)

Slängde min ena orkidé i går ...STENDÖD :( hur kan man misslyckas med denna blomma undrade svärmor? Ja vad svarar man på det..vet ju inte själv. De vill helt enkelt inte vara hos mig verkar det som, bara att acceptera och se glad ut. Däremot Fredsliljorna de växer så det knackar ;)

Släckte ni ner alla lamporna igår? Vi gjorde vårt bästa allt utom en lampa men det var mysigt att se hur alla husen i grannskapet blev mörkt. Om det hjälper är jag dock tveksam till TYVÄRR.

Känner att jag sitter här och skriver en massa för att slippa ta tag i min uppgift så jag får väl säga tack för idag ;) ha en bra söndag och tänk på stackars mig som sitter här och sliter med mina skoluppgifter ;)

KRAMIZAR

Inga kommentarer: