18 mars 2010

Torsdag den 18 Mars 2010

Onsdagen bara flög iväg, hann inte ens in här och blogga ;)
Måste få berömma Mönsterås bibliotek lite. I måndags pratade jag med dem om att få hem en bok som jag missat att beställa. De fjärrlånade den från Malmö alltså skulle den troligen komma på fredag :( inte bra då det är då som den ska vara läst och korttext 2 ska vara inne. Gick hem och kände mig ganska så trött på allt vad skolan innebär. På kvällen eller eftermiddagen var det nog ringer de från bibblan. En glad tjej säger att de har hittat boken i Högsby och jag kan få den på torsdag ( idag typ). Jag tackar men precis innan jag lägger på får jag en snilleblixt, frågar om jag inte kan åka och hämta den själv, ja det visste hon ju inte så hon skulle återkomma. två timmar senare ringer det igen och då är allt klart :) Hon ( mås bibbla) har ringt och fixat så jag kan åka och hämta den ( onsdag), jag tackar och är super glad, för en gångs skull löser sig något på ett smidigt sätt. Högsby är ju inte speciellt långt borta. När jag lagt på ringer det igen och denna gång är det från Högsby bibliotek. Ännu en trevlig tjej fixar allt på telefonen, kort, adress mm så att när jag kommer ska jag bara behöva hämta boken. Snacka om service :D Så igår drog jag och P + bonus sonen M till Högsby fram och tillbaks på morgonen och vid 4 tiden var boken utläst och nu ska jag börja med min korttext2, ibland händer det faktiskt att något blir bra :)Så ni förstår at i går bara läste jag hela dagen och det var ganska så intressant, inte allt men det mesta. Börjar bli proffs på den mångkulturella förskolan ;)Så efter denna väldigt händelserika dag stängde jag av datorn och tog kväller, satt bara och mös vid tv. Från klockan 19.00 till 23.00. kan säga att det var väldigt skönt att bara sitta och inte göra något alls och bra underhållning på tv med. Först

Biggest Loser, snacka om intriger ;)

sedan Cis Miami ett väldigt bra program med en snygging i huvudrollen ;)

sedan blev det grey Anatomy och ja där var det konflikter och drama som vanligt.

Men sedan kom det bästa ;) Jag är bara tokig i True blood, vet faktiskt inte varför men måste bara se det en drog. har väl blivit biten ( skämt ).

Sedan kan jag säga att jag stupade i säng för jag klev nämligen ur den strax efter 7 på onsdags morgonen och det är jag inte van vid. Denna onsdag ja det hände mera. P hade studiedag och hans kusin M sov över från tisdagen. P var faktiskt med ner till Udden och kollade in när M red kul. Sedan satt de och spelade dator. På onsdags morgonen fick jag köra M till körskolan och sedan blev det då Högsby och det vet ni ju redan om. M och P drog till VP och hade en rolig eftermiddag med ett gäng grabbar i deras ålder. kändes bra är alldeles för länge sedan som P var ute bland ungdomar och jag hoppas att det ändrar sig nu och att han kommer vara ute. konstigt nog kanske jag får ångra dessa önskningar men ja det får bli en annan fråga en annan dag eller månad el år ;)

Idag är det då torsdag och vanlig dag, alltså skola. jag fick en glad unge att äta frukost och komma iväg i tid. Nöjd med det. Sedan har jag gjort lite vardagliga bestyr innan jag hamnade vid datorn. brukar hamna här innan S är vaken för jag vill ut och gå så jag stressar på henne lite ;)Men nu är promenaden på G så jag får avsluta detta inlägg. Ha en bra dag det ska jag ha med dator skrivande och sedan mer läsande.

Tjingelingen ;)

Inga kommentarer: