23 mars 2010

Eftermiddag den 23 mars 2010

Hem kommen från ännu en helt onödig dag/ föreläsning, har haft en liknade i Sv delen. Man undrar ju lite hur de planerar igentligen när man får samma föreläsare och mer eller mindre samma upplägg, ja ja det var intressant i allafall att få lite mer kött på bena om de tvåspråkiga och hur de känner sig typ. Det är mycket som man tar för givet men som jag nu har börjat tänka om. Allt har inte varit dåligt idag ;)

Hem regnade hela vägen, deppigt värre. kände hur jag blev mer och mer less på allt ju närmare hem jag kom, inte för att komma hem utan för att jag är trött. trött på att vara student, trött på att alltid behöva läsa, trött på att stressa jämnt, trött på att alltid behöva känna sig pank = student med andra ord. Ja jag vet att det är mitt eget val men just nu vill jag inte så ikväll tar jag paus för studentlivet, tar tag i det i morgon igen.

I morgon ska jag med S in till O-Hamn lasarett, hon ska sövas och göra en Gastropo...någonting. Gå ner med slang i magen är det i allafall och tänkte medan hon är upptagen där kan jag skriva min korttext 3, alltså kan jag vara ledig ikväll.

Fick ett sånt mystiskt meddelande från A igår och jag kan verkligen säga att du har gjort mig nyfiken, tur att du kommer på torsdag ;) får nästan baka något gott så vi kan fika med, det gillar ju jag ;) kan säga att jag saknar stunderna på Eklunds konditori i Kalmar, det ligger nätan vägg i vägg med dramahuset och dit gick vi ofta. Är ett mysigt kafé med humana priser och god choklad :) kanske dags för ett besök igen snart...kan ju drömma i allafall.

Nu ska jag börja laga lite mat..blir köttfärslimpa med plommon och potatismos, enkelt och gott, har jag tur kanske jag slipper disken ikväll. Kan säga att S är otrolig hon har snart plockat ur hela bokhyllan och slängt det mesta, bäst att hålla sig därifrån..blir mindre för mig att ta hand om senare då ;) Ha nu en trevlig kväll allisammans. Kramizar :D

Inga kommentarer: