15 april 2010

Torsdag den 15 April 2010

Japp då var vi igång då :)
Vaknade med lätthet idag, VFU ska bli så kul så. Väckte en mindre glad son innan jag cyklade iväg, japp ska vara duktig och cykla hela den här perioden :( om det inte regnar då förstås ;). Tänk att det kan vara så roligt att få lära känna barn, deras spontanitet och glädje, bus och nycker. Har arbetat med olika saker idag men mest flutit med och observerat vad som sker och så, måste lära mig lite tider och hur det planeras men så kul. jag skulle läsa för dem och frågade vad en kapitelbok var för något :)

Svar från en kille. Det är en sådan där bok som det är flera böcker i och som man kan lägga på stolen och läsa i morgon igen. Så söt han visade med hela kroppen och jag fick bita mig i tungan för att inte börja skratta, älskar detta, älskar att hör deras underbara roligt kommentarer om olika saker.

Det var en berättar stund med och en annan kille berättade om en resa, så söt :) dagen har varit väldigt lyckad och om jag har tur så finns det en videokamera på skolan så det löser sig ev det med. Tänkte klara av den uppgiften så fort som möjligt för att sedan enbart kunna njuta av att vara där.

Solen skiner så snart blir det en promenad och möta S som slutar jobba vid tre, får åka bil hem.
Har ett problem vad ger man en som fyller 20 år och som enbart önskar sig pengar? Ska man vara så tråkig och ge henne pengar då eller? Tycker det är så himla svårt för igentligen gillar jag inte att ge pengar utan vill ge något speciellt, men hon är ingen smycke tjej, inga kläder kan man köpa och absolut inte några saker, då blir hon tokig hon ska handla själv ;)Tur att jag har ett par månader till på mig, sedan är min ena bebbe 20 år :0 OTROLIGT säger jag bara fattar det inte, fick henne precis ju eller....

Ha det nu så bra så hörs vi kramizar :D

DET ÄR HELT OKEJ ATT LÄMNA EN KOMMENTAR, GILLAR ATT HÖRA NÅGOT AV ER SOM LÄSER ;)

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Tycker inte heller det är kul att ge pengar...köper hellre presentkort i affärer som gillas. Vad som gör skillnaden vet jag inte för det blir ju ändå pengar!