28 april 2010

Onsdag den 28 April 2010

Det är inte klokt snart är april slut med :0 Dagarna bara flyger iväg och jag går som en zombie. Är det våren som suger kraften ur en? Kan ju hoppas det för blir jag inte piggare snart blir jag tokig.

Dagen har varit bra, efter gårdagens fiasko trodde jag allt annat än positiva saker om mitt lärarframtid ;) (förskola)men idag gick det så bra så, alla barnen fattade vad jag pratade om under Lions Quest stunden och när jag hade uppvärmningen på gympan gick det som en dans ;) Så idag är jag glad igen. Hem och övertalade familjen att middag var överreklamerad och att det var bättre med macka och oboy istället och de köpte det, vilken tur man har ibland ;) Däremot fick jag nästan spelet men eftersom jag är en lugn och sansad person så gick det bra...K ska börja jobba i Gamleby :0 alltså ligga ute mån.torsdag. Här står vi nu med ett halvt påbörjat köksbyte och han kommer jobba borta i veckorna...ser ni tidsramen bara flyga iväg? Tror inte att jag har ett nytt kök till S födelsedag den 19 Juli och skulle jag ha det så ligger nog maken på sjukan för att ha gått in i väggen :/ Vilket dilemma det blev. är glad för det blir mer pengar på kontot men inget kök. Så nu kämpar jag med att vara glad och positiv för att han inte ska må sämre än vad han redan gör men vi reder ut det här med, är så tacksam för att han har ett bra jobb och en kanon bra arbetsgivare för det kunde ha varit betydligt värre. Positiva tankar gör under ;)
Idag är det onsdag :D den bästa tv dagen i veckan tv från 19-23 om jag orkar förstås det tråkiga är att det bästa är sist så nog fasen orkar jag :)
Ha det nu så bra mina läsare...om det nu är några, ont om kommentarer av er som man inte vet om läser, ni kan väl skriva hej åtminstone :)Skojar bara ha en trevlig kväll så här mitt i veckan :)



Saknar dig!!! bara så du vet.

1 kommentar:

Nettan sa...

När vi gjorde vårt kök fick A sticka till Norge och jobba. Han kom hem var 14:e dag. Behöver jag tala om att köket drog ut på tiden?
Hoppas det ordnar sig.