10 april 2010

Lördag den 10 April 2010

Lördag och det regnar, bättre kunde det allt varit. hade planerat att räfsa i trädgården i solig och ljumma vindar men tji fick jag ;)När planerna ändras blir jag lite slö, känns som kan jag inte göra det jag skulle kan det lika gärna vara typ, vet att det är fel.Men är inte van vid att inte ha en massa skolarbete så just nu sitter jag bara här och surfar runt. K åkte precis till farbror L och hämtar stämp = ta ner väg idag då :)Blir den lilla men det spelar ingen roll, lite varje dag så kommer vi ett steg närmre att få ett nytt kök. Träffade goa Caroline på netto igår, så härlig rund mage du har, väntar med spänning på vad som skall titta ut :)

Träffade även på en kompis som jag/vi umgicks med väldigt mycket innan vi fick barn och lite efter med. De är dop föräldrar till P.När vi träffas och pratar så funderar jag alltid varför man slutade umgås? jag kommer då inte ihåg att vi blev osams det bara liksom rann ut i sanden typ. Det finns flera som jag kan tänka på ibland och då får jag sån lust att dra ihop en fest och bjuda alla för att se om känslan finns kvar. Men den stora frågan är ändå varför slutar man umgås med vissa efter en period av sitt liv? personer som betyder mycket för en? Jag tycker lika mycket om dem som person och de bor inte långt härifrån , B-måla men det blir liksom inte av!!! tål att funderas över. Har ni också märkt av detta? har ni kompisar som betyder mycket för er men som ni inte umgås med längre?

P hade L hos sig igår och de sover så sött nu, har inte en aning om när de la sig men snart måste de upp, K kommer börja banka och slå och det gillas nog inte ;) men så är det i vårat hus, ibland så händer det saker. Och just detta gillar jag att det händer :D

Annars verkar det bli lugnt i dag, får väl se om det blir nåt men än verkar det inte så, det får gå en då :)

Inga kommentarer: