3 april 2010

Lördag den 3 April 2010



Jag njuter denna underbara gula boll får mig att bli så glad på alla sätt och vis, däremot får jag ingenting gjort men det löser jag på ett eller annat vis.
Är så himla seg idag, ganska konstigt då vi var hemma från påskfesten runt halv tolv men sedan fick jag sitta till kl 01.00 innan jag åkte in till kalmar och det var drygt. Höll på att somna flera gånger, tur att Animal planet finns, men det var så sorligt i går så en eller ett par tårar kom :(
Resan i gick bra inga bilar alls bara jag och vägen ;)Tjejerna kom snabbt och vi åkte hem. Nu var det dock inte bara jag och vägen..man kan ju undra vad folk ska göra i Kalmar klockan två på natten, mötte väldigt många bilar. Folk som var på väg hem kanske ;) Ställde bilen i garaget vid 02.19 och vi la oss ca 02.30. Sov till 03.15 när smirre väckte mig, bröt mina principer och gav han mat la mig och somnade. Sov i ca 30 min sedan blev han dålig och började spy, första gången som jag har sett han göra det och han var så ynklig. Sedan somnade vi båda två i sängen och allt var frid och fröjd till halv sex ungefär då tyckte han vi kunde gå upp :/ inte en speciellt rolog natt så idag är jag seg mycket seg. Var ju uppe med grabbarna med innan de åkte till Jönköping måste få pussa om dem, gör alltid så för man vet aldrig vad som kan hända. har pratat med dem och p har tagit över 200 bilder men de fick inte träffa Chip Foose, han var inte där när de var det. Synd för det var ju en av orskaerna som de åkte dit för men men ibland blir det inte som man tänkt sig.
S och jag har gått en långis idag med, tog nynäs ca 5 km och sedan la vi till en sväng bort till Spel caféet med så där blev det ca 2 km till...är så trött i bena så det är skönt att sitta här och njuta av lugnet. S sitter och solar och jag skulle gärna göra henne sällskap men det får bli lite plugg annars kommer jag inte att hinna känns det som.

Kommentar Svar: Caroline :)
Ja det är så himla kul att det ÄNTLIGEN blir av, vi har pratat om det i Flera år ;). En kompis dotter fick en son Noa i torsdags och jag blir tokig, älskar små barn.. Snart dags för dig med ju, inga känningar än ? :) Väntar med spänning på din nedkomst med :D Jag blev inget tyvärr men jag kan få gosa och lukta och bara hålla , det älskar jag.


Ha nu en bra dag i solen och passa på att sola, den tar mest nu och det är gratis..inte illa ;)

Påsk kramar till er.

Inga kommentarer: