18 april 2010

Söndag den 18 April 2010

Grått och trist ute, läste på en blogg att solen hade visat sig men inte hos mig i allafall :/ den glömde nog bort M-ås ;)Men allt går i slowmotion och det känns ganska så bra är trött idag med och ont i hela mig höger sida, ska ta det lugnt idag med så det inte blir nåt otrevligt av det.
Idag får jag säga Grattis till maria och hennes familj till den nya lilla tjejen :D Föds så många barn just nu omkring mig att jag får lite avis känsla, inte för att jag vill ha flera men tänk att få hålla, att få lukta, att få bara. jag kommer bli en väldigt bra mormor/farmor, det har jag bestämt ;)Tills dess lånar jag barn i alla dess åldrar och storlekar av andra det går bra det med. Frågade mina barn igår om de ville åka till Leos lekland ;) ni kan tro att jag fick konstiga blickar...undrar varför ;)Men om någon ska dit någon gång och behöver lite hjälp kanske med att leka ;) så kanske jag kan få hänga med.

Idag händer det inte mycket har tänkt mig att vålgästa någon på en fika, vi får se vem det blir. Älskar att fika och tyvärr får jag lida för det med vikten men vad fasen man lever bara en gång ju och tänk att hela tiden neka sig det som är gott :/ nä hellre rund och go än mager och tjurig ;)
Har tänkt mig en promenad nu men s fick lite jobb så det blir att gå själv då, men jag kan alltid ringa B eller någon och höra om de vill följa med..eller grannen. Annars kan jag faktiskt gå själv jag är ju faktiskt vuxen ju ;)

Ändrade planer :D blev bjuden på fika hos Efva och det tänker jag göra, kul :) Vi kan gå med hennes goa hundar en sväng så får jag frisk luft ju. Tänk så bra allt löste sig ändå ;) Nu ska jag mysa lite innan jag får på mig lite kläder, älskar söndagar när man kan mysa i myskläder hela dagen om man vill ;) ha en bra dag det tänker jag allt ha kramizar :D

Inga kommentarer: