13 april 2010

Tisdag den 23 April 2010. Tråkigt värre

Man lånar en massa pengar för att lära sig en massa nyttiga saker inför ett kommande arbete, visst det stämmer. men får man valuta för pengarna? Just nu är jag besviken på hela universitetet men det kan vara att jag är trött på hela skol grejen liksom och inte gillar att vara skyldig en jäkla massa pengar för något jag redan kunde :/ Igår var det tre olika grejer som vi satt och lyssnade på, vad det handlade om...ja det är frågan fick kolla på mina anteckningar och jag gillar inte att det är så. men nu ska jag äntligen ut på VFU igen och det ska bli så härligt, LÄNGTAR. Att få vara med barnen är det absoluta höjdpunkten med allt det här och det är för dem som jag fortfarande kämpar på. Men kan hålla med sonen skolan suger ;)

I flera dagar har jag gått med en konstig tanke i mitt huvud, jag har tänkt och tänkt och blivit alldeles snurrig.

Om man fick chansen att välja om sitt liv, skulle man ha valt en annan väg?

Jag vet personligen inte men jag funderar mig tokig. Skulle ens liv sett annorlunda ut? Om jag hade stannat kvar i Stockholm och fått jobb, hade jag fått man och barn då?

Knäppa tankar och jag måste seriöst släppa taget om detta, det gör min nojjig helt i onödan för jag älskar mitt liv precis som det är nu idag och vill inte för alla miljoner i världen byta.

Tror att den här bloggen lever ett eget liv för den gör precis tvärtom mot vad jag gör :( Nu ska jag laga mat och tjura i mitt kök.

Inga kommentarer: