9 april 2010

Fredag den 9 April 2010

Godmorgon :D
Solen skiner och jag var uppe med tuppen ( runt 8 )har svårt att ligga när solen skiner, vill bara ut då :)
På dagens planering står det Kalmar

*kolla skor till sonen
*ögon shoppa lite ;)
*handla

är det sol med så gör det inte saken värre precis, kalmar är en mysig stad ( när den vill;)Tycker det är så underbart skönt att veta att uppgiften är inlämnad och jag kan vara ledig i tre dagar :) jag tänker faktiskt vara det med. Nästa delkurs verkar inte längre så rolig, ju VFU självklart men inte det andra, litteraturstudie. Menar visst vi måste kunna välja bra litteratur till barnen och vi måste lära oss hur men det är alltid på bekostnad när man är ute hos barnen. Tiden tar från dem och det gillar jag inte, man kommer liksom inte in i verksamheten när man hela tiden måste tänka på andra saker. Ja ja bara att gilla läget, ska skriva till en tjej i klassen idag som hamnade på samma grupp som jag, har aldrig sett henne men någon måste jag samarbeta med så lika bra att fråga, håll tummen att hon vill ;)

Kommentar svar: Caroline :)

När M föddes var det bara syrran och jag, hon ringde på morgonen och bad mig följa med. Jag tycker personligen att det var en ära att få vara med. Det är däremot ingen lätt sak och man är ganska så hjälplös när det gäller, har fått en helt annan inställning när det gäller killens roll i en förlossning. Min systers man kan inte vara på sjukhus han mår skit då men jag tro och vet att han mådde lika dåligt över att inte få vara med och ta emot sitt barn. Nej vi visste inte att det skulle bli kejsarsnitt, det blev lite akut där men det fixade sig bra till slut ändå. jag kan säga att jag kände mig speciell som fick följa med, för det är en situation där man som tjej är ganska utsatt och man behöver någon där för en. jag hoppas att min syster var nöjd med mitt arbete, har inte hört något annat ;) Och känslan att få träffa en ny familjemedlem först av alla är också speciell. Du får väl ta ett snack med maken och höra hans åsikt om det hela, menar en mer eller mindre gör nog ingen skillnad. jag skulle följa med vilken sekund som helst om någon ringde. jag tycker det är en ära :D Väntar på att höra eller läsa någonstans att du har fått, kollar webbisar varje dag :D Kramizar :)

Nu måste jag allt sätta fart om vi ska komma iväg, sonen sak upp det är nog det största problemet, ha en bra dag i solen. kramizar :D

Inga kommentarer: