21 april 2010

Onsdag den 21 April 2010

Tiden bara springer ifrån mig, dagarna går och allt blir en endaste hög med saker som jag ligger efter med. Men på dagarna har jag skit kul och det går i 110 ;) men så härliga ungar, så otroligt snälla och goa, givmilda,omtänksamma och helt enkelt underbara. jag lär min nya saker varje dag både från barnen och de pedagoger som jag har äran att arbeta med. har suttit och planerat idag för veckan som kommer och jag har fått lite uppgifter som jag ska hålla i. jag ska även få ha hand om hela verksamheten i tre dagar :0 hjälp klara jag det? nja det gör jag nog C är i närheten och jag vet att både hon och barnen backar upp mig till 100 %. är så himla glad att jag hamnade där jag gjorde. nu har jag bara ett endaste problem kvar att lösa, en videokamera. Ingen som har en att låna ut till mig en dag eller några dar, måste ju hinna se det med ;)Tror inte att vår egna går igång, den är från 40 talet känns det som. Ingen modern pryl precis och stor som ett dragspel ;)
Vädret, ja det kan man då inte jubla över, är glad att jag har lite erfarenhet och inte plockat undan alla vinterkläder än för det behövs... jag fryser :( Det märks på barnen med, de går ut men de ser så frusna ut, fast de springer ju omkring så det är nog en annan som är blödig bara ;)

Idag har S gjort om matte provet och jag hoppas verkligen att det gick vägen, hon behöver det. Fick ett mess där hon trodde det gått bra så nu håller vi tummarna :D S fick även hoppa in och jobba i eftermiddag så jag var och handlade och sa hej, var tvungen att kolla in henne lite, hon var inte så pigg men allt såg bra ut. nu sitter jag här hemma alldeles ensam, inte van vid det och det är förskräckligt tyst.P är och tränar på gymmet och k kommer nog strax tror jag :) Blir bara korv med bröd här hemma ikväll, alla har ätit så varför överanstränga sig ;) ha en fortsatt trevlig kväll :D

Inga kommentarer: