5 april 2010

Måndag den 5 April 2010

Jobbig natt igen, börjar undra om katten har ont någonstans? han beter sig konstigt. Måste observera honom idag och blir han inte som han brukar får jag ringa veterinären i morgon :/ Kanske är tänderna som spökar. Får man ont av tandsten? någon som vet? Skriv gärna en rad då.
Gårdagen var lugn, gick min 5 km långa promenad och tvättade två maskiner. Satt och skrev nästan en hel sida så nu är det tre...det går framåt ;)Fixar jag resten idag skulle jag vara skit glad men det gör jag troligen inte, känner mig själv för väl ;)
På eftermiddagen skulle vi till svärrisarna och äta påskmat. Det gjorde vi med och det var lika gott som vanligt, mådde dock lite illa så det blev inte så mycket mat men det dör jag nog ej av. Tycker jag kämpar hela tiden med att gå och äta rätt men vågen tycker något annat, får försöka ändra om nåt och se om det hjälper. Skulle var skönt att missta några av de där kg som jag bär omkring på helt i onödan men samtidigt får jag nog skylla mig själv ;) har själv tuggat mig till dem.
Idag då ja inget planerat skriva och tvätta lite, promenad med och ev lite cykling. Måste komma igång men är lite rädd för att bli sjuk igen. kanske inte behöver köra slut på mig totalt dock.
Nähe här blir det inget skrivet på arbetet alltså ;) dags att bli en flitig liten student igen då ;) ha en bra söndag kramizar :D

Inga kommentarer: