18 april 2009

Vad är det som händer igentligen? jag hinner inte starta min dator på flera dagar, är det så att arbeta? ja tiden denna vecka har verkligen sprungit ifrån mig, har bara hunnit laga mat diska och sådana tråkiga saker, sedan är jag helt slut. Det märks att det är ett helt annat tempo än vad man är van vid, inte för att jag vill klaga men trött är jag. Önskar ibland att jag hade en gnutta av barnens energi under dagen. Det är underbart i allafall att vara ute på golvet, att kunna göra saker, ha dem i knät, leka och bara se allt som det ska vara inte bara läsa om det.
Det har gått flera dagar men jag har inte gjort annat än jobbat/praktik lagat mat och försökt hålla mig vaken så inget kul att skriva om här.
Men jag hade en trevlig kväll i går, hade kort gänget på middag och det blev massor av skratt, måste ha förlängt livet med åtskilliga timmar..vet inte när jag skrattade så mycket sist. Bjöd på Älg gryta och potatis, kladdkaka till efterätt. Alla var nöjda = kul :)

Var hos P och H för ett par helger sedan och åt så god mat, fick en förrätt som var kanon god. Till och med S åt, så nåt speciellt måste det ha varit. och det var den med, även sparrisen som jag inte gillar i vanliga fall ;)



Var ute och gick i torsdags kväll, solen sken så mysigt så mitt foto sug blev akut. Gick en runda där jag vet att det är bra foto möjligheter men solen var inte på min sida, det var försent att ge sig ut kl 18.00. men lite bra bilder blev det ändå :)






Lägger ut alla på Facebook istället, blir för mycket här. Blev dock en skön promenad och jag njöt av varenda steg. Idag dock njöt jag inte när jag var ute och gick, blåser snor kallt, ruggigt värre. Gick bara till Spelcafet och vidare till Algots sedan hem men vi var ganska så urblåsta när vi kom hem, inget vidare alls, man blir lurad av solen när man tittar ut, man ser inte blåsten så nu håller jag mig inne, ska slappa är skit slut. Sovit för några timmar i natt och det kommer surt tillbaka nu.
Ikväll blir det till att grilla och titta på Robinson och irritera sig lite på allt gnäll men jag tycks gilla det ändå för jag måste titta verkar det som. Ha det nu så bra, kramizar.....

Inga kommentarer: