10 april 2009

Fredags kväll (10/4 )

Nu har jag tittat på tv så länge att jag är fyrkantig...jag har sett det ena musik programmet efter det andra, först Så ska det låta var väl okej sen Singing bee och det var också okej. Inga mer musik program för mig i kväll då TACK.
Satt och kollade igenom Aftonbladet och det har varit döds olyckor i kväll, två små barn dog men även andra, undrar igentligen varför men det är bara dumt att göra det för man får inga svar, men nu finns det dom som sörjer och det är något som jag är väldigt bekant med. Tänker på er ikväll MÅNGA KRAMAR.
Här i lilla mönsterås händer det med saker, en båt brann upp i kväll, stor utryckning och MASSOR av nyfikna. Det skulle varit fest i hembygdsparken fullt av ungdomar men det kom av sig, de flyttade sig ut till Mudden istället. Sonen var ute och skulle vara med, satt man då hemma och var lite nervös men rätt som det var så kom han hem, svin kallt ute tyckte han, okej skönt att han gjorde det valet. Många lär vara sjuka i morgon för det är mycket dricker på mudden och lite kläder på dem som dricker, VAR ÄR FÖRÄLDRARNA? Ibland tycker jag det är så skönt att mina sitter hemma men samtidigt så ska de vara ute och ränna och leka, det tillhör ungdoms tiden eller hur, alla har vi gjort våra misstag och lärt oss av dem ( förhoppningsvis i alla fall ) ja de hinner nog. Sitter och skriver försiktigt dottern har rummet under data rummet och hon gillar inte när jag skriver hårt men det var väldigt jobbigt att skriva så här försiktigt. Hon börjar jobba kl 07.00 i morgon bitti stackarn men pengar blir det. Själv ska jag försöka ta tag i min trädgård, har jag tur så blåser det inte, inte så kul att räfsa löv när de blåser hit och dit, menar ska jag få blåsor i händerna så vill jag ha lite hjälp ovanifrån, alltså ingen blåst i morgon.
Nä med en mage som är fylld med godis ( mår illa ) och ögon fyllda med grus, tror jag allt att det blir sängen.

Inga kommentarer: