15 april 2009

Onsdag 15/4

Jag mår så bra, massor av barn omkring mig den ena sötare än den andre och jag bara njuter. Trött är jag däremot nåt otroligt men tror att det är alla frisk luft, är ju ute mer än jag brukar vanligtvis men det är bara att gilla läget och det gör jag. denna vecka är det påsklov och det är inte mycket barn, tyvärr. Men ganska skön början och jag kan komma in i rutinerna och så igen, de sitter ju i oförsig i ryggraden men ändå. Fick ett otrevligt mail häromdagen från högskolan i kalmar, från L. Hon ville att jag skulle lämna in min valblankett till min specialisering, blev skräckslagen. jag ska ju inte ha en till fattade ingenting, skrev tillbaks och skrev som jag hade fått info så skulle jag inte välja nåt. Tog fyra dagar och sedan ett ursäktande mail, hon hade gjort fel..SKÖNT. Hade det inte varit så hade jag fått gå en termin till och det har jag då inte lust med kan jag säga :) Räcker med den tiden som är kvar ändå. Hem och har lagat mat i mängder, först det vi åt idag, stroganoff, sedan blev det en ugnspannkaka, sedan lite pasta med sås och tog även upp kött som ligger och tinar. Tänkte att för en gångs skull vara lite före med något och det är jag ju nu :) Middagen till i morgon blir klar ikväll, kanon bra. Solen har tittat på mig nu i ett par dagar och det känns stramar så gudens och kräver massor med fukt och mina kompisar har börjat titta fram med, fräknar kallas de så söta så ;) Men älskar solen så jag klagar inte.
Var på IKEA igår med H och E och S och lilla jag då, man kan bli tokig, det finns så mycket som jag skulle vilja ha och göra och vill planera mitt kök kan tänka mig att fixa nya garderober, kan tänka mig att få ett nytt badrum, kan tänka mig att bli miljonär för jag har inga pengar.... :0, handlade två nya matlådor och en lamp skärm :) Fick lov av S att låna hennes ena fot så nu har jag en ny lampa i data rummet blev kanonfint :) alltså ni fattar va att jag inte fick hennes fot utan en lamp fot, ja jag trodde väl nästan det ;)
Nu är det snart kväller och H ringer snart vi ska ut och gå men först är hon på handbolls avslutning med ena dottern så jag vet ej när det blir, hoppas innan 21 bara för då börjar ju grey anatomy och det vill jag inte missa ju. Nä är för trött för att sitta här och bara skriva för skrivandets skull, blir bara en massa blarr då tjingelingen :D

Inga kommentarer: